Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 квітня 2020, 09:06
1354
0

НІНКОВІЧ: «Динамо може заробити хороші гроші на продажу Циганкова»

Сербський екс-півзахисник «Динамо» виступає в Австралії за «Сідней»

| Оновлено 04 квітня 2020, 09:06
1354
0
НІНКОВІЧ: «Динамо може заробити хороші гроші на продажу Циганкова»
ФК Динамо Київ. Милош Нинкович

Сербський екс-півзахисник «Динамо» Милош Нинкович, який виступає в Австралії за «Сідней», поділився своїми думками про нинішню київську команду:

«За Динамо, звичайно, стежу! Коли виходить, дивлюся гри, але між нашими країнами дуже велика різниця у часі, тому, в основному, виходить тільки дізнаватися результати. Також я постійно перебуваю на зв'язку з Бериславом Станоєвичем - тренером-селекціонером «Динамо» по балканських країнах. «Динамо» – це моя команда, я там провів дев'ять прекрасних років.

Підтримую зв'язок з  Гораном Гавранчичем, Єрко Леко, Гораном Поповим, Огнєном Вукоєвичем. Нещодавно у Попова взяв номер телефону Артема Мілевського, хочу і йому зателефонувати, тим більше що він грає у Білорусі, де чемпіонат почався за графіком. Напевно, у них найкраща епідеміологічна ситуація. Ще спілкуюся з Петковичем – він зараз футбольний агент. До речі, він дуже добре говорить російською, оскільки у нього багато контактів з агентами з України та Росії.

У «Динамо» просто складний період. Якщо пам'ятаєте, коли я був у «Динамо», в команді грало багато легіонерів. Зараз їх набагато менше – клуб дає шанс молодим гравцям, власним вихованцям, і це найголовніше. Якщо подивитися на збірну України, вона дуже добре грала в останніх матчах. Я уважно стежив за виступами команди, за Шевченком, як за тренером. Напевно, зараз політика клубу змінилася, керівництво і тренер хочуть задіяти своїх футболістів, українців. А якщо у тебе в команді багато своїх хлопців, багато молоді, потрібен час, щоб усе вийшло. Це непростий процес. Упевнений, через якийсь період – місяць, півроку чи рік – ці талановиті хлопці, які дуже добре грають в футбол, проявлять себе. А ще через певний час клуб зможе заробити, продавши їх за кордон.

Я дивився останню гру збірної України з Сербією, і мені дуже сподобався Віктор Циганков, він молодий, перспективний і здорово грає. Думаю, якщо «Динамо» вирішить його продати, заробить дуже хороші гроші».

 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.