Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1109
0

Енергетик-БГУ — Мінськ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Українські захисники-бомбардири їдуть в гості до «енергетиків»

Енергетик-БГУ — Мінськ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Енергетик-БГУ

Незважаючи на те, що число заражених коронавірусною інфекцією COVID-19 в світі перевалило за мільйон (і більше 55-ти тисяч пацієнтів померли), в Білорусі наполегливо продовжують грати в футбол. Що ж, могло бути і гірше. Наприклад, в Туркменістані влада і зовсім заборонила вживати слово «коронавірус» ...

У поєдинку 3-го туру чемпіонату Білорусі, який відбудеться в неділю, 5-го квітня, «Енергетик-БГУ» прийме «Мінськ». Більш того, зустрінуться команди, що посідають друге і перше місця в турнірній таблиці. Матч туру, не інакше!

«Енергетик-БГУ» відмінно стартував в новій першості, здобувши дві перемоги в двох матчах. Спочатку «енергетики» несподівано впевнено вдома обіграли БАТЕ (3:1), а в другому турі на виїзді здолали брестський «Рух» з рахунком 1:0. Варто відзначити, що сукупна вартість гравців першої команди «Енергетика-БГУ» оцінюється в €3,05 мільйони.

У «Мінська» все теж більш ніж в порядку. У першому турі «Мінськ» прибив «Белшину» на виїзді (3:1), а в другому виявився сильнішим за мінське «Динамо» (3:2). Причому в матчі-трилері «Мінськ» вів з рахунком 3:0, потім «Динамо» отримало видалення Горопевшека на 58-й хвилині, але все одно зуміло відіграти два м'ячі... До речі, «Мінськ» коштує трохи дорожче за «Енергетик-БГУ» — сукупна вартість гравців першої команди білоруського клубу оцінюється в €4,25 мільйони.

Не варто забувати, що у складі «Мінська» є два українські футболісти — 27-річний центральний захисник Дмитро Рижук, вихованець київського «Динамо», і 22-річний центральний захисник Євген Чаговець, який пройшов школу донецького «Шахтаря». Кумедно, що в центрі оборони білоруської команди зустрілися вихованці двох українських топ-клубів. До речі, Рижук із Чаговцем не тільки встигли взяти участь в обох зіграних турах, але і забити по голу.

Судячи з усього, обидві команди підійшли до старту сезону добре підготовленими і з відмінним апетитом, а тому матч обіцяє бути дуже напруженим. Багато що в такому поєдинку буде залежати від того, кому посміхнеться вдача, але найбільш вірогідним результатом протистояння буде результативна нічия.

5 квітня, неділя

«Енергетик-БГУ» — «Мінськ»
Мінськ. Стадіон «РЦОР-БГУ». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Спорт 1»
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 18
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 13:15 0
ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини

Нова угода діятиме до завершення чемпіонату світу 2026 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.