Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2020, 14:21
8820
10

Динамо готове судитися з бразильськими клубами через Че Че та Сідклея

«Сан-Паулу» і «Корінтіанс» не зробили в обумовлені терміни платежі за футболістів

| Оновлено 03 квітня 2020, 14:21
8820
10
Динамо готове судитися з бразильськими клубами через Че Че та Сідклея
ФК Сан-Паулу. Че Че

«Динамо» веде суперечки з двома бразильськими клубами щодо умов трансферів хавбека Че Че в «Сан-Паулу» і фулбека Сідклея в «Корінтіанс», повідомляє Gazeta Esportiva.

Че Че перейшов до «Сан-Паулу» навесні минулого року за 5 мільйонів євро. Сторони обговорили, що 1,5 мільйона євро з цієї суми бразильський клуб перерахує українському в грудні 2019 року, проте «Сан-Паулу» цього не зробив. Бразильці домоглися розбивки суми на три платежі по 500 тисяч євро, здійснивши в результаті тільки два з них. У підсумку «Динамо» звернулося до ФІФА з вимогою стягнути з бразильців не тільки суму основного боргу, а й відсотки, що набігли, а також штрафні санкції.

ФІФА у справі Че Че встала на сторону «Динамо», але «Сан-Паулу» все одно не погодився з таким баченням питання і найближчим часом готується звернутися до Спортивного арбітражного суду.

Що стосується Сідклея, то його «Динамо» в січні нинішнього року відправило в річну оренду в «Корінтіанс», проте бразильський клуб до сих пір так і не виплатив належні за угоду українцям 600 тисяч євро. Кияни вже повідомили бразильських колег про готовність поскаржитися в ФІФА, на що в «Корінтіансі» повідомили, що «в даний момент проводять коригування рахунків», запропонувавши «Динамо» ще трохи почекати.

Нагадаємо, Че Че і Сікдлей перейшли в «Динамо» влітку 2018 року, проте так і не змогли закріпитися в київській команді. Хавбек провів за «біло-синіх» 16 матчів, а фулбек - 23.

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
ох бразилы не любят платить бабки, при этом сами три шкуры готовы снять за трансферы свои как только дело касается Европы
Nashwill
а Зінченка ваш бидло-клуб травив,теж смішно було? могли все життя молодому пацану перегидити..
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил