Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
1522
1

Президент Інгульця: «Коли-небудь ми будемо грати в Лізі Європи»

Олександр Поворознюк розповів про роботу клубу та будівництво стадіону

Президент Інгульця: «Коли-небудь ми будемо грати в Лізі Європи»
ingulec.com

Президент Першолігового «Інгульця» Олександр Поворознюк запевняє, що клуб працює в звичайному режимі і націлюється на вихід в УПЛ.

«Тренеру я довіряю і вірю, що він виведе «Інгулець» в УПЛ. І ми коли-небудь будемо грати в Лізі Європи. Ми там будемо. Що стосується стадіону, то не тільки йде будівництво, а й робимо тренувальні поля. Клуб працює в штатному режимі».

«Процес побудови арени йде - газон, підігрів поля, трибуни. Вихід в УПЛ? Не хочу говорити, щоб нікого не образити. Багато конкурентів. У «Інгульця» є все, щоб там бути», - сказав Поворознюк.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Возможно.Есть один нюанс.За всю историю УПЛ команды среднего звена от 3 места и ниже когда попадали в ЛЕ на следующий сезон или просто исчезали или падали на дно турнирки.Команды просто лихорадило.Попасть в Ле это одно другое выдержать там и после турнира.Содержать команды это огромные деньги.Мало того жить футболом.Таких сейчас.не много осталось.У Ингульца хороший президент и строиться всё для футбола включая арену.Удачи команде.В первой лиге сейчас реально на много интересней чем в вышке)