Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 02 квітня 2020, 18:47
3835
0

Реал зіграє з Ювентусом 9 квітня. Ще один чемпіонат не зупинено

У Нікарагуа не бояться коронавірусу і беруть приклад з Білорусі

| Оновлено 02 квітня 2020, 18:47
3835
0
Реал зіграє з Ювентусом 9 квітня. Ще один чемпіонат не зупинено
globalnewshut.com

У квітні можна буде побачити поєдинок «Реал» – «Ювентус», але не на приставці. У чемпіонаті Нікарагуа матч з такою афішею очікується 9 квітня. Але невідомо, чи дограють клуби до цього часу.

Нікарагуа – єдина країна в Центральній Америці, де грають у великий футбол. Навіть єдина в усій Америці. Тут в розпалі Клаусура – друга частина національного чемпіонату. У турнірі дві стадії: регулярний чемпіонат і плей-оф. Тріумфатором першої частини, Апертури, став «Реал» з Естелі, який у фіналі за сумою двох зустрічей обіграв «Манагуа».

У Клаусурі поки лідирує столичний клуб, але «Реал» слідує за ним по п'ятах. Якщо в плей-оф другої частини турніру переможе клуб з Естелі, то він стане чемпіоном. Якщо ні – буде проведе додатковий фінал між тріумфаторами Клаусури і Апертури, який і визначить володаря золотих медалей.

У Нікарагуа п'ять офіційно зареєстрованих випадків зараження коронавірусу, один летальний результат. Але чемпіонат не зупиняють – він проходить в звичайному режимі, хіба що без глядачів. І тут гравці цьому факту не так раді. Федерація футболу закликала зупинити змагання. Але організатори вищої ліги запитали думки у клубів, чи продовжувати чемпіонат. 9 з 10 учасників чемпіонату виступили за те, щоб грати, нехай і без глядачів.

У відповідь в найближчому ж турі футболісти масово влаштували акцію протесту. Вони вийшли на поле в масках і рукавичках і на командному фото постаралися тримати один від одного дистанцію в метр. Правда, грати з масками на обличчі важко, та й уникати контактів у футболі складно. А тому гравці побоюються за своє здоров'я. І за місце роботи.

Чемпіонат Нікарагуа по футболу (Клаусура)

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.