Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1284
0

Белшина – Городея. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Аутсайдери чемпіонату визначать, хто сильніший

Белшина – Городея. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Белшина

Важливий матч третього туру для обох команд - «Белшина» і «Городея» в цьому сезоні очок ще не набирали, тому після очної зустрічі хтось позбудеться цифри 0 у графі набраних очок.

«Белшина» на своєму полі приймає «Городею». За статусом це трохи різні команди. Команда з Бобруйська - дебютант Вищої ліги. «Белшина» повернулася в еліту білоруського футболу вперше за чотири роки, тоді як «Городея» міцно займає місця в середині турнірної таблиці.

У минулому сезоні «Городея» і зовсім встановила свій персональний рекорд. Клуб з Мінської області зайняв 7-ме підсумкове місце в турнірній таблиці, набравши 44 очка за різниці забитих і пропущених м'ячів 31-29.

На старті нового сезону «Белшина» відчула різницю між першим і вищим дивізіонами. Колектив поступився «Мінську» (0:1) і «Торпедо-БелАЗ» (1:3). Відзначимо, що це буде другий домашній матч команди. У минулому сезоні команда Едуарда Градобоєва впевнено грала в рідних стінах, поступившись лише два рази з 15-ти.

«Городея» в цьому чемпіонаті програла «Вітебську» і солігорському «Шахтарю». В обох матчах команда не забивала м'ячів. - 0:1 і 0:2. Таким чином, «Городея» - єдиний клуб чемпіонату, який поки не має голів в активі.

Виходячи з минулого сезону, «Городея» повинна бути фаворитом, але «Белшина» в цьому чемпіонаті хоч і програвала, але боролася з усіма суперниками. Команда на своєму полі грає краще, тому варто очікувати рівний матч.

3 квітня, п'ятниця

 «Белшина» – «Городея»
Бобруйськ. Стадіон «Спартак». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Спорт 1»
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.