Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 квітня 2020, 08:41
1214
0

Шахтар Солігорськ – Німан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Команда Юрія Вернидуба прийме клуб з двома українцями у складі

| Оновлено 04 квітня 2020, 08:41
1214
0
Шахтар Солігорськ – Німан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Шахтар Солігорськ. Юрій Вернидуб

Коронавірус стрімкими темпами захоплює світ, через що майже всі європейські країни призупинили свої чемпіонати. Винятком стала Білорусь, яка, можливо, скоро теж не встоїть. Ну а поки за білоруським чемпіонатом стежать як ніколи активно, багато країн купують права на покази матчів, і Україна не стала винятком.

У третьому турі українським любителям футболу буде цікаво подивитися матч в Солігорську між місцевим «Шахтарем» і «Німаном». За «гірників» не виступають українці, але головним тренером є наш Юрій Вернидуб, екс-наставник луганської «Зорі».

У «Німані» є два гравці з українським паспортом. 28-річний форвард Володимир Коваль є вихованцем київського «Динамо», останнім його клубом в Україні був одеський «Чорноморець». Також кольори «Німану» захищає футболіст збірної Вірменії Гегам Кадімян, який виступав за багато українських клубів. Зокрема, «Говерлу», донецький «Олімпік», «Карпати», «Зорю», «Ворсклу» і київський «Арсенал».

Минулий сезон «Шахтар» завершив на третьому рядку турнірної таблиці чемпіонату Білорусі і здобув путівку в перший кваліфікаційний раунд Ліги Європи. Крім того, Юрій Вернидуб привів свою команду до перемоги в національному Кубку. Однак, в матчі за Суперкубок «гірники» поступилися брестському «Динамо».

«Німан» в минулому сезоні посів дев'яте місце у Вищій лізі, однак цей чемпіонат почав нічим не гірше, ніж команда з Солігорська. Майбутні суперники здобули по одній перемозі і зазнали по одній поразці. Втім, явним фаворитом букмекери все одно вважають команду Юрія Вернидуба. Чи мають вони рацію – дізнаємося в суботу, 4 квітня.

4 квітня, субота

«Шахтар Солігорськ» – «Німан»
Солігорськ. Стадіон «Будівельник». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Білорусь 5»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.