Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 квітня 2020, 01:37
2753
1

Гравці Інгульця були готові на зниження зарплати, але Поворознюк проти

Футболісти клубу Першої ліги розповіли про зарплати під час карантину

| Оновлено 02 квітня 2020, 01:37
2753
1
Гравці Інгульця були готові на зниження зарплати, але Поворознюк проти
ФК Інгулець. Олександр Поворознюк

Гравці «Інгульця» були готові піти на зниження зарплати через пандемію коронавіруса, але президент клубу Олександр Поворознюк має іншу думку з цього приводу.

«Дивимося, яка ситуація зараз в країні, в футболі. Ми це все розуміємо. Обговорили з хлопцями в клубі, що і як робити. Були готові піти на поступки в фінансовому плані, але Олександр Поворознюк висловив зовсім іншу позицію. Думаю, він сам її озвучить.

Хотілося б просто сказати від усього колективу, всіх наших сімей велике спасибі вам, Олександре Григоровичу. Ми з вами», - сказав Владислав Лупашко.

Доповнили слова капітана і інші гравці.

«У зв'язку з важкою ситуацією в світі, яка торкнулася і спорту, ми не можемо тренуватися і грати в нормальному режимі. Але, незважаючи на це, наш президент, Олександр Григорович Поворознюк, платить нам зарплати в повному обсязі. Ми були готові піти на зниження зарплат, але президент був іншої думки. Велике спасибі, Георгіч», - сказав захисник Максим Ковальов.

«У зв'язку подіями в світі і футболі багато клубів зменшують розмір зарплати, але наш президент виплачує гроші в повному обсязі. Олександр Григорович, ми дуже вдячні за таке ставлення до нас і наших сімей», - сказав голкіпер Богдан Шуст.

«Олександр Григорович, хочеться подякувати вам за те, що в такий важкий момент фінансуєте клуб, розвиваєте його, як ви нам і обіцяли. За це вам великий респект і повага», - додав півзахисник Младен Бартулович.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zac1310
ну да, есть за что "дякувать" - вполне мог снизить, никто б его не осудил