Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 березня 2020, 18:45
3607
0

Владислав СІРЕНКО: «Я бив мішків в ПАР, але не було іншого вибору»

Український суперважковаговик розповів про свої поїздки в ПАР і Лас-Вегас

| Оновлено 31 березня 2020, 18:45
3607
0
Владислав СІРЕНКО: «Я бив мішків в ПАР, але не було іншого вибору»
Facebook. Владислав Сіренко

Український боксер суперважкої ваги Владислав Сіренко (13–0, 12 КО) розповів, що під час виступів в ПАР він бився з суперниками низького рівня, відвертими мішками:

«У ПАР бив мішків, я не сперечаюся. Не те, щоб мені було соромно за мою історію в ПАР, але не було іншого вибору. Боксував з тим, кого мені давали. Я навіть приїжджав на зважування і не розумів, хто мій суперник.

Так що я не парився, чесне слово. Боксую з мішками, але що я можу зробити? У мене не було на той момент ніяких контрактів, мені ніхто не міг проплатити хороших суперників. Якщо я боксую з ними, це не означає, що я сам не хочу битися з тим, хто краще.

Хороший суперник завжди хоче отримати гонорар за свій бій. Ніхто не хоче виходити і битися безкоштовно. Це робота, ми теж дуже сильно працюємо. Я в той момент не переживав за те, скільки зароблю. Розумів, що мені потрібно почати свою кар'єру, зробити бої, що в майбутньому все буде. Тому я дуже спокійно ставився до ось цих ось фінансових моментів.

Контракт в Лас-Вегасі на 10 боїв зірвався. Найбільша проблема в тому, що в боксі дуже багато брехливих людей. Тих, хто хоче заробляти, не вкладаючи. Напевно, ми теж потрапили в таку історію. Нас запросили, сказали приїжджати в Лас-Вегас, що будемо боксувати. Ми приїхали, жили там в будинку, тренувалися щодня.

Спортсмени мене зрозуміють. Коли тобі кажуть, що потрібно готуватися, що ось скоро бій, то ти там намагаєшся бути на піку, шпариш, тренуєшся старанно, тримаєш себе на певній дієті, в якійсь вазі. Місяць ти тренуєшся в такому режимі, ну півтора. Ти не можеш на машині постійно їхати 200 км/год – бензин закінчиться. Треба десь їхати швидко, десь повільно. У спорті так само.

Ми так просиділи в очікуванні бою, але він не відбувався. Ми вже туди-сюди. Сяк-так нам зробили поєдинок, ми відбоксували, потім знову повернулися в Африку, але з розумінням того, що це все було ні про що. Але це теж певний досвід. Я побував в Лас-Вегасі, пожив там. Спарингував з топовими спортсменами».

 
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.