Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 березня 2020, 07:25
348
0

ДЮФШ Динамо перейшла на навчання в онлайн режимі

З цього тижня цей метод освіти вводиться для всіх команд без винятку

| Оновлено 31 березня 2020, 07:25
348
0
ДЮФШ Динамо перейшла на навчання в онлайн режимі
ФК Динамо Київ. Сергій Беженар

З огляду на складну епідеміологічну ситуацію в Україні та світі, пов'язану із пандемією COVID-19, ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського скоригувала методи навчання.

Оскільки діти перебувають на карантині і не можуть брати участь у звичних тренуваннях, для них вводиться навчання в онлайн режимі. За такою системою вже працюють чотири середніх групи клубної школи, а з цього тижня онлайн освіта вводиться для усіх команд без винятку. У тренерів вже є плани підготовки, вони роздадуть дітям спеціально розроблені індивідуальні програми і завдання, які вони повинні будуть виконати самостійно.

Детальніше про те, як буде проводитися робота онлайн, розповів старший тренер випускної групи U-17 Сергій Беженар:

«Ще до того, як ми пішли на карантин, була складена програма, і хлопці отримали завдання на час вимушеної самоізоляції. Перший етап індивідуальної підготовки був розрахований з початку карантину до 3-го квітня.

У кожної команди є група у соціальних мережах і месенджерах, куди входять усі футболісти, тож ми постійно перебуваємо на зв'язку, слідкуємо за станом хлопців, тренувальним процесом і за тим, як вони його виконують. Плюс, якщо карантин буде продовжено, ми разом з тренерами з фізпідготовки готуємо програму на наступний етап - до 24-го квітня. Поки працювати в колективі не можна, хлопці будуть виконувати її самостійно.

Також встигли обговорити те, як перша команда пропустила м'яч у минулому матчі з «Десною» після пасу назад. Неприємний момент, але дуже показовий, тому разом з керівництвом школи - Олександром Іщенком і кураторами Рамоном і Гільєрме було прийнято рішення попрацювати у тренувальному процесі над посиленням атакуючих дій та над тим, що має робити захисник, щоб не віддавати передачу назад, а шукати продовження попереду і робити більший акцент на атаку.

Те, як хлопці будуть виконувати отриману програму, - на їхній совісті. При бажанні вони можуть записувати відео і надсилати його у групу.

У ситуації, що склалася, найголовніше - це здоров'я. Ми спілкуємося в нашій групі, бачу, що всі хлопці розуміють усю серйозність становища, вони знаходяться вдома, в сім'ях і дотримуються правил карантину - молодці. Знаю одне: усі вони вже скучили за футболом, хочуть тренуватися і працювати.

Віримо, що рано чи пізно тренування та ігри поновляться, перед цим ми проведемо медобстеження і додаткове тестування на функціональний стан гравців, яке покаже, хто в якому стані перебуває. А що стосується суто футбольного аспекту, повторюся, будемо приділяти більше уваги атакуючим діям. Тож робота у нас триває», — зазначив Беженар.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.