Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 березня 2020, 18:21
2312
4

Дмитро СЕЛЮК: «На європейський футбол чекає економічний колапс»

Чим швидше буде переможений коронавірус, тим менше проблем буде у клубів, вважає агент

| Оновлено 30 березня 2020, 18:21
2312
4
Дмитро СЕЛЮК: «На європейський футбол чекає економічний колапс»
fc-metalist.com. Дмитро Селюк

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк, який живе в Барселоні, розповів, як в Каталонії борються з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19.

«Слава Богу, ми живі-здорові. На карантині знаходимося 18-й день, все робимо в режимі онлайн. Дитина навчається в школі в дистанційному режимі, ми замовляємо продукти так само. Думаю, доведеться так пожити ще приблизно місяць.

На сьогоднішній день на вулиці немає жодної людини, крім людей, які працюють в продовольчому магазині або в аптеці. Кожен день о восьмій годині вечора всі люди виходять на тераси або відкривають вікна і аплодують усім, хто зараз працює: медикам або ж тим, хто працює в продуктових магазинах і розносить продукти по домівках.

До слова, алкоголь в магазини підвезли. Але справа в тому, що якщо часто його вживати, то можна спитися. Тому потрібно дотримуватися спортивного режиму. Футболісти, тренери з фізпідоготовки повинні запускати спеціальні флешмоби. Тільки не ось цей ідіотський, де треба набивати туалетним папером, а той, який показує, які вправи треба робити вдома, щоб підтримувати форму. Як мінімум, таким чином можна показати людям, які знаходяться на карантині, як тримати себе в тонусі.

Користуючись нагодою, хочу сказати, що це не жарти. Повинен бути жорсткий карантин. Якщо будуть напівзаходи, то це не призведе до результату. Ми всі бачимо приклад Італії. Коли їх попереджали, вони все одно збиралися компаніями, якась молодь, на якихось квартирах, в готелях і так далі.

Найближчі три дні в Іспанії буде пік, але далі піде зниження заражених. Так, на жаль, вмирати будуть ще сотнями. Але вже зараз йде тенденція до того, що заразилися менше. Кількість падає, тому що пройшло вже 14 карантинних днів. Деяким доведеться сидіти вдома довше. Я розмовляв з лікарями, їх прогноз, що до кінця квітня — початку травня це закінчиться. Можливо, навіть відновиться чемпіонат.

Мене дратують чутки про трансфери зараз. Повна дурість зараз говорити, хто кого купує. Клуби не знають, що буде з їхнім фінансовим станом. Але мені здається, що це робиться для того, що заповнювати порожнечу. Ми вже спостерігаємо за білоруським футболом, ймовірно, в середині квітня відновлять свій чемпіонат китайці.

Чемпіонат Іспанії, я думаю, будуть догравати. За червень цілком реально дограти чемпіонат. В цілому, на європейський футбол чекає економічний колапс. Чим швидше буде переможений цей вірус, тим менше проблем буде у клубів. Ми повинні бути дисциплінованими», — зазначив Селюк в ефірі програми «Великий футбол».

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
Задача футболистов играть. И так нехера не делают, бабки гребут. Потерпят полгода пока все востановится. Не нравится ... клубнику собирать вместе с агентами
UKRAINE FAN
УПЛ меньше всего пострадает. За тв права 100 грн, билеты тоже в среднем 1000 грн за матч. Главные спонсоры клубов сами президенты клубов. А чем больше кипиша в стране тем богаче они становятся!
Barsa2019
Жид пархатый, как всегда бред несет