Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2020, 12:49
2885
10

Микола ПАВЛОВ: «У футболістів немає фінансової подушки»

Спеціаліст висловився проти скорочення зарплат гравцям українських клубів

| Оновлено 30 березня 2020, 12:49
2885
10
Микола ПАВЛОВ: «У футболістів немає фінансової подушки»
УАФ. Микола Павлов

Колишній головний тренер «Ворскли» Микола Павлов виступив проти скорочення зарплат футболістам українських клубів у зв'язку з карантином.

- Віце-президент полтавської «Ворскли» висловився за скорочення зарплат співробітникам клубу на 50 відсотків, щоб утримати команду на плаву. Така тенденція чекає весь український футбол?
- Якщо він говорив про керівний склад, то не думаю, що це сильно вплине на бюджет клубу. Коли я був головним тренером «Ворскли», керівники клубу, зокрема, Олег Бабаєв, гроші в команді не отримували. Але які зарплати у нинішніх менеджерів, мені невідомо. Можу сказати, що якщо це рішення торкнеться і футболістів, то це погана тенденція, тому що фінансовий подушки у гравців немає, тим більше що в деяких командах і так є затримки по зарплатах. У тій же «Ворсклі», чув, були борги перед деякими людьми ще за 2016-й рік. Та й Василь Сачко мені давно не дзвонив. Не було б проблем — впевнений, давно б набрав.

Мені здається, це рішення непопулярне, і його більше лобіюють не президенти клубів, а так звані «посередники», які хочуть сподобатися і вислужитися перед своїми роботодавцями. Думаю, що в цій ситуації нам не варто брати приклад з європейських команд, тому що в Україні багатих клубів, за винятком двох, немає.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 4
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine Donetsk
Николай ПАВЛОВ: «У футболистов нет финансовой подушки»
Бедняги. Я думал у обычных работяг на заводе или не платящих налогов предпринимателей нет финансовой подушки, а оказывается у футболистов. Кстати, насколько я помню, Ворскла уже выплатила долги...
Роман Понятышин
Я розумію, пенсіонери, прості робочі на заводах, фабриках, державних підприємствах.... Але професійні спортствени, тай щей захищені контрактом....????
Що за єресь!
Зменшились доходи, зменьшуйте витрати. Але таке ...
BekXan
Сачко давно всё выплатили он сам это подтвердил и он уже также давно не тренер Ворсклы.Так что про что ты Павлов непонятно.Долги также Ворскла выплатила.Если клуб находит 3,5 миллиона долларов для города и поддержки то проблем с долгам нет.
По поводу подушки ,минимальная зарплата в той же Ворскле от 100 тыс грн в месяц в самых лавочных игроков.Притом вся экипировка медицина подготовка и прочее бесплатно.На заводик не хотите поработать?Павлов походу или на стакан наступил или мысли в прошлом потерял.
Владимир Копяк
Павлова можно понять - жить на широкую ногу, ни в чем себе не отказывая, почти всю жизнь при помощи только того , что ты рядом с футболом, самым криминальным видом спорта, и вдрух такой облом... Маленький подсчет, для тех кто в танке. Не буду называть команду, где играет сын моего друга. Итак. Зарплата у игрока - 15 тысяч долларов, не считая премиальных. А это, на всякий случай, почти 400 тысяч грн в месяц! И у этих ребят нет финансовой подушки??? Да, если жрать каждый день лобстеры и черную икру, запивая шампанским по 5 тысяч ЕВРО за бутылку, тогда да, не хватит и таких денег. Но учитывая жлобский характер наших футболистов ( пока не слышал, чтобы кто из украинских футболистов-знаменитостей пожертвовал на борьбу с вирусом хоть мешок крупы), что-то не сильно верится в такие траты, не все ведь Милевские или Алиевы, готовые пропить все деньги не выходя из кабака... Так что господин Павлов, не прибедняйтесь и не говорите о других, не зная их финансовое состояние... Дай Бог им здоровья.
turist86
Павлов, йди похмелися!
Запитай про подушки у медсестер, які отримують 4000 гривень. І зараз ризикують не тільки здоров'ям, а й життям, рятуючи любителів відпочинку на іноземних курортах.
Роман Понятышин
Я розумію, пенсіонери, прості робочі на заводах, фабриках, державних підприємствах.... Але професійні спортствени, тай щей захищені контрактом....????
Що за єресь!
Зменшились доходи, зменьшуйте витрати. Але таке ...
Robert Monroe
Опубликуйте зарплату футболистов - вместе посмеёмся. Если кривоногие пинатели мяча несколько тысяч долларов в месяц спускают в унитаз, то это их личная трагедия.
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Jameson Bacardi
У футболистов премьер лиги и первой лиги Украины кризис, матчей нет , договорняки катать нельзя..