Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2020, 00:15
3415
4

Георгій ЦІТАІШВІЛІ: «Читаю книгу Ні Си та виховую Бандита»

Півзахисник київського «Динамо» тренується за індивідуальною програмою

| Оновлено 30 березня 2020, 00:15
3415
4
Георгій ЦІТАІШВІЛІ: «Читаю книгу Ні Си та виховую Бандита»
ФК Динамо Київ. Георгій Цітаішвілі

Півзахисник київського «Динамо» Георгій Цітаішвілі розповів, як проводить час на карантині:

«Карантин проходить нормально, тренуюся за програмою, яку нам дали. Дотримуюся всіх правил самоізоляції, з дому виходжу тільки на пробіжку та зрідка за продуктами. У вільний час дивлюся фільми, серіали, граю в Counter-Strike на комп'ютері, як і інші хлопці, читаю книгу з психології «Ні си», автор Джен Сінсеро. Книга про те, що потрібно вірити в себе, у свої цілі, ідеї і загалом про те, як почуватися впевненіше. У деякі періоди життя вона дуже допомагає.

Також проводжу час із батьками, які зараз у мене гостюють, а також разом із дівчиною гуляємо з собакою – у мене бігль на прізвисько Бандит. Звісно, носимо маски, регулярно миємо руки з милом і дезінфікуємо. Хоча часом здається, що у нас в місті не карантин, а просто звичайні дні: на вулицях багато людей, а на дорогах – затори. Маски було непросто знайти, але дівчина допомогла, і ми забезпечили сім'ю, а дезінфікуючий засіб купив в супермаркеті – забрав останнє, скупив усе, що залишалося. Потім поділився з Миколою Шапаренком та іншими хлопцями, які просили і самі не могли знайти у продажу.

Із партнерів по команді майже кожен день спілкуюся тільки з Денисом Поповим, рідше – з хлопцями з дубля, з якими разом граємо в Counter-Strike. Звісно, обговорюємо те, що зараз відбувається у нас в країні і в світі, зійшлися на думці, що, хоча в «Динамо» карантин поки до 5-го квітня, швидше за все, до 24-го числа нічого не зміниться, оскільки до цього часу оголошено карантин у всій країні. Неправильно відновлювати чемпіонат, поки ситуація не стабілізувалася, адже футбол – такий вид спорту, в якому задіяно дуже багато людей – більше, ніж 20 або 30 осіб, а це дуже небезпечно. Краще потерпіти і потім грати з уболівальниками.

Бандит у мене з'явився приблизно два місяці тому. Я давно хотів собаку, але це дуже відповідальне рішення, враховуючи, що бігль – мисливська порода, і собакою потрібно займатися, тому все чекав слушного моменту. Рік тому у мене з'явилася дівчина, і ми вже разом вирішили завести улюбленця, щоб перевірити, чи зможемо з ним впоратися. Поки виходить, вже навчили Бандита командам «Сидіти», «До мене» і іншим. Хочемо, щоб з ним ще позаймався кінолог, але через карантин доведеться відкласти, тож дресируванням займаємося самі. Собаці чотири місяці – це такий вік, коли він вже проявляє характер і хоче показати, що він головний у домі, але ми йому не дозволяємо цього робити. В іншому він дуже добродушний, з усіма хоче грати. А коли мама жартома поставила однорічну сестру у куток, Бандит почав гавкати і захищати дитину, хоча вони всього лише місяць знайомі. Він не кусається, а тільки грає з нею, і ми навіть не боїмося залишати її з собакою. Недарма кажуть, що, коли народжується дитина, можна відразу заводити домашнього улюбленця, оскільки у них швидко налагоджується міцний зв'язок, що йде на користь дитині.

Подорожі за кордон? Власне кажучи, крім Грузії, я ніколи нікуди не їздив. Зараз, коли з'явилася дівчина, звісно, потрібно буде їздити на море (посміхається). Взимку ми разом були в Грузії, я їй там все показав, познайомив з батьками і родичами. Потім ми полетіли у Дубаї – і це була перша країна, в якій я провів відпустку – до цього завжди залишався в Києві і тренувався, а влітку після чемпіонату світу власне і відпустки не було – всього 5-6 днів. Зимовий відпочинок дуже сподобався, коли так перезавантажуватися, працювати дуже легко, добре себе почуваєш і морально, і фізично. Дівчині було цікаво у мене на батьківщині, і мені буде також цікаво познайомитися з її родичами. Її батьки живуть в Києві, а бабуся і дідусь – в селі недалеко від Донецька. Коли буде можливість, обов'язково туди з'їздимо».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serge_chibo
Кстати, классная книга "Ни сы", Эта книга - очень хороший мотиватор. Как для начинающих свой бизнес, так и для собственного сознания. Рекомендую!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил