Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 березня 2020, 19:46
5253
1

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Всі гравці сприйняли перенесення Євро-2020 з розумінням»

Хавбек «Вест Хема» - про перенесення Євро-2020, коронавірус в Лондоні і хворих гравців «Вест Хема»

| Оновлено 30 березня 2020, 19:46
5253
1
Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Всі гравці сприйняли перенесення Євро-2020 з розумінням»
Твіттер Вест Хема. Андрій Ярмоленко

Півзахисник збірної України та «Вест Хема» дав інтерв'ю програмі «Великий футбол».

Про хворих гравців у «Вест Хемі»: «Я прочитав про це в інтернеті. Кожен день ми з хлопцями спілкуємося в What's up і ніхто не повідомляв, що захворів. Для мене це був сюрприз, коли я прочитав це. Сподіваюся, що всі здорові. Наскільки я розумію, у 8 гравців були якісь симптоми коронавіруса. Але симптоми можуть бути різні».

Про відновлення тренувань: «Коли ця ситуації почалася в Лондоні, нам дали чотири дні вихідних, після чого зібрали на два дні. Ми практично переодягалися на вулиці, тренування були невеликими групами на три-чотири поля. В основному, просто бігали, били по воротах. Після цього нас знову відпустили додому. Сказали: сидіть вдома, нікуди з країни не летіть».

Про ситуацію в Лондоні: «Видно, що люди стали набагато більше переживати. Ще два тижні тому не було такої паніки. Зараз все закрито, працюють тільки продуктові магазини, аптеки. Кожен день захворює багато людей. Наскільки я знаю, вже захворіло близько 17 тисяч осіб. Звичайно, ситуація не найкраща».

Про те, як до пандемії відносяться англійці: «Не можу говорити за інших, тому що я останнім часом ні з ким не спілкуюся. З будинку виходжу тільки в парк на пробіжку і за продуктами. Але на самому початку епідемії, коли нас відправили на чотири дні на карантин, зі школи і дитячого садка прислали e-mail, що діти повинні відвідувати заняття. Мені це було незрозуміло. Як я можу відправляти дитину в школу, а сам сидіти на карантині? Хто у нас ходить в магазин? Звичайно я. Як каже моя сестра, відправляють того, кого не шкода».

Про перенос Євро-2020: «Коли дізнався, звичайно ж, було якесь розчарування. Але всі розуміють, що в тій ситуації, в якій ми всі перебуваємо, ні про який футбол не може бути й мови. Всі футболісти, думаю, сприйняли це з розумінням. Якщо говорити про мене, то в футбольному плані навіть краще, що перенесли чемпіонат Європи, тому що важко повертатися після того, як пропустив три місяці після травми. Адже незрозуміло, грав би я чи ні і чи зміг би підійти в своїх кращих кондиціях до Євро».

Про подальшу кар'єру: «В «Вест Хемі» я відчуваю себе чудово. Мені все подобається, все влаштовує. Відчуваю підтримку уболівальників. Англійський чемпіонат - про його рівень навіть не варто говорити. На сьогоднішній день я хочу залишитися тут», - сказав Ярмоленко.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 16 квітня 2024, 05:20 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям
Футзал | 15 квітня 2024, 18:45 3
Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям

Синьо-жовті невдало провели другий матч міжнародного турніру в Литві

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
вашего мнения никто и не спрашивает по поводу переноса