Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 березня 2020, 22:09
2718
5

Журналіст радить Марселю підписати Микиту Бурду

Центральний захисник віце-чемпіона України сподобався французькому футбольному оглядачу

| Оновлено 28 березня 2020, 22:09
2718
5
Журналіст радить Марселю підписати Микиту Бурду
Instagram. Микита Бурда (в центрі)

Футбольний журналіст Мурат Артс порадив керівництву «Марселя» всерйоз придивитися до захисника київського «Динамо» і збірної України Микити Бурди, який, на думку представника преси, допоміг би клубу з Франції легко замінити хорвата Дуе Чалета-Цара.

«Нам неодмінно доведеться шукати наступника для Чалета-Цара, якого можна було б вигідно продати. Я думав про Микиту Бурду, захисника київського «Динамо». Його вартість за оцінками Transfermarkt становить 3,5 мільйона євро. Так, він пошкодив коліно і не грав кілька місяців, але до цього він був на підйомі, і ми не повинні скидати цей факт з рахунків. У «Динамо» Бурду замінив Денис Попов, і він став новою зіркою в захисній лінії. Тому я не знаю, чи зможе Бурда повернути своє місце в команді після травми, що може дати шанс його отримати «Марселю».

«До травми Бурда був ключовим гравцем «Динамо». Він дуже сильний захисник, і здатний добре робити те, що зараз добре робить в «Марселі» Чалета-Цар. Так, небагато українців домагалися успіху за кордоном, але ті, хто опинявся на це здатний виїжджали з країни в правильний час для своєї кар'єри. Для Бурди, ймовірно, такий час настав. Як і Чалета-Цар, Бурда - це футболіст, який потенційно може бути дуже дорогим на ринку, якщо зуміє провести хоча б півроку на серйозному рівні в «Марселі», - сказав Артс.

У нинішньому розіграші УПЛ Микита Бурда провів 7 матчів. В останній раз в рамках турніру захисник виходив на поле 22 вересня минулого року.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Незамінних людей немає. З цього трансферу виграють всі. Бурда пограє в сильнішому чемпіонаті, клуб отримає гроші, а хтось з молодих отримає шанс при основі.
nicksaf
Очередную утку обсуждаете, даже поэт уже стихи не пишет, нашёл о чём писать.
Тарас Чубак
Навряд його відпустять, навіть якщо б таке пропозиція і була, у Динамо і так мало захисників, тим більше, що на Попова попит скоро побільше буде
Алексей Есенин
вместе с беседеным для растопки печей марсельских, дырявый лесхоз давно пора на карандаши пустить. оставить миколенко и цыганкова, ну и вербичу не дать сбежать - остальное печаль