Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 березня 2020, 11:47
1090
0

ФК Мінськ - Динамо Мінськ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Дуже важливий матч для «біло-синіх» після трьох поразок поспіль в новому сезоні

| Оновлено 28 березня 2020, 11:47
1090
0
ФК Мінськ - Динамо Мінськ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Динамо Мінськ

У суботу, 28 березня, відбудеться матч 2-го туру чемпіонату Білорусі, в якому ФК «Мінськ» битиметься проти мінського «Динамо». Логічно, що зустріч пройде в столиці Білорусі на стадіоні «Торпедо». Початок матчу о 16:00 за Києвом.
 
Поєдинки першого туру колективи провели з різним ступенем успішності. Якщо команда Андрія Разіна здійснила успішний камбек на виїзді проти «Белшини» (1:3), то динамівці в стартовому матчі були биті брестським «Рухом» (0:1). У складі майбутніх суперників грали відразу п'ять українців: один в «Динамо» і чотири в «Мінську».
 
Скажемо відверто, навряд чи втрата очок в першому турі входила в плани команди Сергія Гуренка. Клуб, який з 2012 року стабільно входить до топ-3 національної першості (крім останнього сезону - 4 місце), повинен обігрувати суперників такого рангу.
 
Також не забуваємо, що «Динамо» два тижні тому вилетіло з розіграшу Кубка Білорусі. У двоматчевому протистояння мінчани програли БАТЕ (1:2 і 2:3). Якщо копнути ще глибше, то під час підготовки до сезону «біло-сині» змогли здобути лише одну перемогу у восьми контрольних матчах. У свою чергу, «містяни» в товариських матчах були набагато успішнішими: п'ять перемог і три нічиїх в 12 матчах.
 
Тим цікавіше буде дивитися матч другого туру, де начебто записний фаворит зустрічі вийде на поле, не маючи успіхів на початку сезону. Результат зустрічі може бути будь-яким, тому рекомендована ставка: ТМ2,5 за 1,68.

28 березня, субота

«Мінськ» — «Динамо» Мінськ
Мінськ. Стадіон «Торпедо». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Спорт 1»
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.