Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 березня 2020, 15:31
10272
5

В Україні зіграний матч-примара. Букмекери приймали ставки, УАФ в шоці

Франческо Баранка шокований матчем «Лозоватка» – «Мелітопольська Черешня»

| Оновлено 27 березня 2020, 15:31
10272
5
В Україні зіграний матч-примара. Букмекери приймали ставки, УАФ в шоці
УАФ. Франческо Баранка

За даними багатьох букмекерських контор, 26 березня на Кубку Азова в Бердянську відбувся матч «Лозоватка» – «Мелітопольська Черешня» (4:1). Багато букмекери приймали ставки на цю зустріч, навіть в лайві.

У Facebook нещодавно створена сторінка FC Berdyansk, на якій викладають нібито протоколи матчів команди з Кубка Азова, правда, без вказання суддів і складів команд.

Головний тренер ФК «Мелітопольська Черешня» Юрій Ярмошенко написав в Facebook про те, що його команда знаходиться на карантині і такого матчу не було:

«Шановні вболівальники, я, Ярмошенко Юрій, тренер ФК «Мелітопольська Черешня», офіційно заявляю, що наш клуб під час карантину товариські матчі не проводить і не бере участі ні в яких турнірах, всі футболісти перебувають на карантині. До ставок букмекерських контор наш клуб відношення не має».

Ситуація, що склалася, можлива через помилки постачальника спортивних даних або в результаті шахрайства, коли шахраї знають результат такого матчу-примари і самі роблять на нього ставки.

Глава комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка повідомив про старт розслідування «дивного» матчу: «Не можу повірити в те, що вони провернули сьогодні. Поки не знаю, який постачальник даних передав гру в лінію букмекерам. Я миттєво зрозумів, що відбувається щось не те. І ми відразу почали розслідування в УАФ. Ми шоковані. Вони думали, ми не дізнаємося? Я думаю, що у провайдерів спортивних даних будуть величезні проблеми після цього. Це шахрайство торкнулося всіх букмекерів світу».

На 27 березня в лінії букмекерських контор є ще два потенційних матчі-примари, які нібито повинні пройти в Бердянську на Кубку Азова: «Бердянськ» повинен зіграти з «Мелітопольської Черешнею», а «Таврія-СКІФ» – з «Лозоваткою». На ці матчі приймають ставки ряд зарубіжних букмекерських компаній.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика
Бокс | 19 квітня 2024, 16:11 1
Тайсон Ф'юрі дав обіцянку на випадок поразки від Усика

Британець поділився планами

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Такие матчи на областном уровне запросто могли быть сыграны, тем более в 12 часов дня - болельщики могли просто и не знать о таких играх, тем более, что есть решение о запрете проводить какие-либо соревнования, но у нас ведь в Украине законы не работают, и уже давно... Так что все могло быть...
Andy_P
Если не фейк, то мотивы понятны. Спорта в мире нет, а букам бабло поднимать надо. И шпилям в попе свербит. Вот и придумали хрень, что где-то на задворках Европы ещё типа что-то играется, и развели биомассу
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Анатолий Власович
Когда писать не о чем, начинают выдумывать бред. Какие ставки на первенстве бани, где принимают такие ставки?