Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 березня 2020, 17:23
1487
4

Тренер з чемпіонату Білорусі: «Пауза в сезоні може бути. На нас тисне УЄФА»

УЄФА не в захваті від того, що чемпіонат не зупинився

| Оновлено 26 березня 2020, 17:23
1487
4
Тренер з чемпіонату Білорусі: «Пауза в сезоні може бути. На нас тисне УЄФА»
pressball.by

Чемпіонат Білорусі з футболу залишився останнім в Європі, який продовжує функціонувати, незважаючи на пандемію коронавірусу.

Однак тренер команди «Рух» Брест Андрій Ферапонтов вважає, що чемпіонат все-таки можуть зупинити, в тому числі, через тиск УЄФА.

 - Чому професійний спорт досі не потрапив під заборону в Білорусі у зв'язку з пандемією, як ви думаєте?
 - Я думаю тут багато причин, а одна з головних - політична воля керівників Міністерства спорту і Федерації футболу Білорусі. В даний момент білоруський чемпіонат почав транслюватися на багатьох популярних спортивних телеканалах сусідніх країн - "Матч ТВ" в Росії, "Спорт 1" в Україні. Це теж дає привід продовжувати проводити ігри. У зв'язку з цим до турніру прикута підвищена увага, букмекерам треба на чомусь заробляти, і вони додатково висвітлюють і анонсують ігри чемпіонату Білорусі. Загалом, дана ситуація популяризує білоруський футбол.

 - Чи існує якась вірогідність, що пауза в білоруському футболі найближчим часом все-таки буде оголошена?
 - Я думаю, така ймовірність існує. Федерація футболу і Міністерство спорту стикаються з великим тиском з боку УЄФА, Федерацій футболу інших країн, громадською думкою, медики теж б'ють на сполох. Другий тур чемпіонату відбудеться, - це нам оголосили буквально у вівторок після наради в Міністерстві спорту, а як буде розвиватися ситуація далі, - подивимося.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Яковенко
Бацька сказал, шо лоб зелёнкой намажет. Играйте.
Владимир Копяк
Это что, такой островок благополучия в Европе? Преимущество тоталитарного режима? Что-то плохо верится в это... У Лукашенко есть возможность заткнуть рот всем средствам массовой информации и всех заболевших вирусом спрятать в резервации, а умершие могут бесследно исчезнуть как и более 200-х инакомыслящих за последние годы...
zac1310
Если у них все удовлетворительно, и то, что показывает статистика близко к истине(отображает динамику), заболевших относительно немного, резких скачков не происходит, граница закрыта, либо приезжающих проверяют и поголовно отправляют на карантин - то пусть играют, если будет скачёк - надо закрывать.