Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 25 березня 2020, 10:23
5202
0

Екс-гравець Шахтаря розповів, як починалася епідемія коронавірусу в Китаї

Марсело Морено похвалив владу Піднебесної за правильні рішення

| Оновлено 25 березня 2020, 10:23
5202
0
Екс-гравець Шахтаря розповів, як починалася епідемія коронавірусу в Китаї
gazetaesportiva.com. Марсело Морено

Колишній форвард «Шахтаря» Марсело Морено, який до недавнього часу виступав в Китаї, розповів про те, як поширювалася епідемія коронавірусу по країні, і що допомогло владі повернути цей процес назад.

«Я був у Китаї в цей час. У мене є друзі, які з самого початку пройшли через весь цей жах, а потім дещо розповіли мені. Я відчував смуток з цього приводу. Я теж бачив заражених людей, вони з'являлися немов з нізвідки, а епідемія набирала обертів з кожним днем. Було дуже важко повірити в те, що відбувається. Думаю, влада Китаю ухвалила рішення про карантин в потрібний час. Це було настільки правильно, що тепер у них є результати. У Китаї не фіксують випадків внутрішнього зараження, там немає осередків місцевої епідемії. І тепер ця країна стає прикладом для всього світу, показуючи людям, що слідувати рішенням керівництва країни дуже важливо», - заявив 32-річний Морено.

Нагадаємо, 16 лютого Марсело Морено повернувся до Бразилії. Він підписав контракт з «Крузейро». Раніше протягом 5 років болівієць грав в Китаї, а останньою його командою була «Шицзячжуан Евер Брайт» з провінції Хебей.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.