Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
622
0

Тренер Олімпіка: «Збереження поточного положення місць в УПЛ - оптимально»

Антон Дяченко розповів про можливе закінчення чемпіонату України

Тренер Олімпіка: «Збереження поточного положення місць в УПЛ - оптимально»
ФК Олімпік. Антон Дяченко

Тренер з фізпідготовки «Олімпіка» Антон Дяченко розповів, які навантаження отримують футболісти під час карантину, а також поміркував про те, як можна завершити цей сезон УПЛ.

- Ситуація, м'яко кажучи, незвичайна ... Зачепила весь світ ... Але нам потрібно, сконцентруватися на тому, що від нас залежить і дотримуватися рекомендацій ВООЗ, не панікувати і чекати, поки ситуація не стабілізується.

- Якщо чемпіонат так і не вдасться завершити, яким ви бачите оптимальне рішення, щодо розподілу місць в турнірній таблиці?
- Я думаю, що варіант зі збереженням поточного становища місць в турнірній таблиці і розширенням ліги ще на 4 команди буде оптимальним рішенням для нинішньої ситуації.

- Як зараз побудована ваша робота з футболістами?
- Основна мета для нас зараз - підтримка фізичної форми. Тому розробили базову програму, з урахуванням відсутності можливості відвідувати тренажерний зал, а так само відсутність великого арсеналу інвентарю у гравців.

Вправи в ній переважно загального характеру, трохи вправ для верху тіла, що не завжди піддається реалізації під час змагального періоду, а основне навантаження адресована ногам і кору.

Наступний крок - це підтримка зв'язку з хлопцями, обговорення деталей виконання завдань і допомогу у вирішенні і усунення проблем, якщо вони з'являються.

Нагадаємо, що розіграш УПЛ призупинений. Коли відновиться чемпіонат - невідомо.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.