Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 березня 2020, 01:11
724
0

Георгій БУЩАН: «Під час карантину в Counter-Strike не граю»

Воротар «Динамо» займається саморозвитком

| Оновлено 24 березня 2020, 01:11
724
0
Георгій БУЩАН: «Під час карантину в Counter-Strike не граю»
ФК Динамо Київ. Георгій Бущан

Воротар «Динамо» Георгій Бущан розповів про те, як проводить час і підтримує форму, перебуваючи вдома в період карантину, пов'язаного з COVID-19:
 
- Особливо нічим важливим не займаюся. Коли ситуація з коронавірусом була ще не такою критичною, і обмежень було менше, разом із футбольним агентом Іваном Пироженком та іншими хлопцями виїжджали до лісу тренуватися, підтримувати форму. А тепер сиджу вдома, закупив продукти, зробив запаси - і дотримуюся правил карантину. Гречка? Купив обов'язково! Придбав усе, окрім туалетного паперу (сміється). Готувати мені допомагає дівчина, у неї виходить смачно, мені подобається.

Зараз, коли збільшилася кількість вільного часу, намагаюся побільше спілкуватися з рідними, друзями. З донькою зв'язуємося по Face Time, вона недавно прихворіла, але зараз, на щастя, уже все добре, вона перебуває вдома. Регулярно на зв'язку з батьками і сестрою, які знаходяться в Одесі, вони також дотримуються карантину, списуємося і зідзвонюємося з ними щодня. Я їх теж попередив, щоб вони зробили невеликі запаси. Також моя телефонна книжка активно працює - телефоную всім своїм друзям, щоб щось обговорити, висловити свою думку і послухати їх. Хороший привід поговорити з тими, з ким давно не спілкувався і відновити контакти, що давно не використовувалися.
 
- А яким захопленням приділяєте найбільше уваги?
- Хотів би поїхати на риболовлю, але не зможу цього зробити, оскільки для цього потрібно бути в Одесі, а кордони міст зараз закриті, тож поїхати додому не ризикнув. Є достатньо часу, щоб подивитися різні фільми і серіали, а також дочитати книги, що не були дочитані раніше. Відразу скажу, що у Counter-Strike я не граю! Займаюся саморозвитком і самостійними тренуваннями, оскільки наш карантин продовжили ще на тиждень - до 29-го березня. Коли було тепліше, виходили на прогулянку в парк, де поменше людей. Часом зустрічали знайомих, але близько їх до себе не підпускали - дотримувалися дистанції. А зараз, коли похолодало, в основному, знаходимося вдома.

Домашніх тварин у мене немає, але останнім часом задумався про те, щоб завести улюбленця. Раніше у мене був кіт Буффон, але я подарував його доньці, вона його виховує (посміхається). А коли ситуація дозволить, планую завести собаку. Про породу розповім, коли він з'явиться, і покажу вам його.

Раніше «Динамо» приєдналося до боротьби з коронавірусом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 15
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.