Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 березня 2020, 15:05
1550
0

Євген ЛЕВЧЕНКО: «У Нідерландах люди тачками розгрібали туалетний папір»

Екс-футболіст збірної розповів про карантин

| Оновлено 23 березня 2020, 15:05
1550
0
Євген ЛЕВЧЕНКО: «У Нідерландах люди тачками розгрібали туалетний папір»
dynamo.kiev.ua

Колишній гравець збірної України, а нині експерт Євген Левченко розповів про карантин в Нідерландах у зв'язку з пандемією коронавірусу.

«Вже кілька днів сиджу вдома. З одного боку - це добре, проводити час з рідними. З іншого - вже руки чешуться, хочеться тренуватися, бігати і грати в футбол. Навіть у нас на роботі ми прийняли рішення зустрічатися по 2-3 людини. Тому, у нас суворий карантин.

Обмежень ввели дуже багато, але як погода налагодилася, то всі люди вибігли на вулицю. Це абсолютно неправильно і багато футболістів почали сьогодні закликати людей сидіти вдома, щоб пандемія пройшла повз Нідерланди.

Кілька днів тому я бачив як люди тачками возили туалетний папір. Це було дивно бачити, просто реально весь папір змели. Так що, в цьому питанні Амстердаму потрібна гуманітарна допомога.

Нідерландська ліга скасована. Зараз розглядається питання, чи готові футболісти тренуватимуться по 2-3 людини на стадіоні без будь-якого персоналу, щоб прискорити процес повернення до форми.

Відновлення чемпіонату найближчим часом не буде. Це відбудеться не раніше, ніж влітку. Є певні складності. «Аякс» і АЗ йдуть удвох на першому місці, дограти чемпіонат хочеться абсолютно всім. Ми сьогодні опитували багатьох футболістів і вони кажуть, що хочуть тренуватися на стадіоні, бо вдома божеволіють. Але є і такі, які хочуть тренуватися вдома, тому що хтось із рідних захворів», - сказав Левченко.

Раніше Євген Левченко розкритикував Алієва й Усика за їхні слова про коронавірус.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.