Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 березня 2020, 15:25
6395
7

Ігор СУРКІС: «Контракти гравців під час карантину мають виконуватися»

Президент «Динамо» - про карантин і зупинку чемпіонату

| Оновлено 23 березня 2020, 15:25
6395
7
Ігор СУРКІС: «Контракти гравців під час карантину мають виконуватися»
ФК Динамо. Ігор Суркіс

Ігор Суркіс закликав усіх залишатися вдома.

«На мій погляд, правильно, що зараз зупинений чемпіонат. Ми ж усі бачимо, що відбувається у футболі і навколо нас, що відбувається в Італії. Зараз про футбол не потрібно думати. Потрібно думати про те, щоб ця інфекція пройшла для нас з меншими втратами. Футбол без глядачів - це не футбол. Краще перечекати і не ганятися за таблицями або ще чимось. Футбол - це не найважливіше на сьогоднішній момент. Сьогодні на кону стоять людські життя - це найважливіше.

Другий етап чемпіонату ми зобов'язані були не починати. Тим більше, що до початку туру було відомо, що ми граємо без глядачів. Потрібно було зупинити чемпіонат, не починаючи розбивати його на шістки. А так ми почали і не закінчили. Така моя позиція. Хотілося б не думати, звичайно, що чемпіонат не відновиться».

Контракти гравців? Футболісти ж не винні, що сталася така ситуація, правильно? Моя думка: контракти повинні виконуватися. У нас же карантин поки на короткий період часу. Якщо чемпіонат не відбудеться, то можна буде дивитися, як роблять інші клуби. Ми поки це питання не розглядали і ні з ким із гравців це питання не піднімали. Говорили тільки про те, щоб гравці зберегли свої фізичні кондиції, щоб, коли турнір відновиться, не дивитися тренувальний процес в іграх.

Я закликаю всіх, щоб залишалися вдома і не розносили між своїми близькими, рідними і друзями цю заразу. Сьогодні ніхто не розуміє, чи є у нього інфекція чи ні. У мене батько, якому багато років, і я не хотів би в дім принести інфекцію. Тому працюю з дому. Потрібно, щоб якомога менше людей виходило на вулицю, а будь-які інфекції, як приходять, так і йдуть. Я б тільки хотів, щоб наша країна зазнала якомога менше від цього втрат.

«Динамо» буде допомагати. Ми ніколи голосно свою допомогу не афішуємо, але ви про це дізнаєтеся. Всім не зможемо допомогти, але зробимо все, щоб допомогти багатьом», - сказав Ігор Суркіс в ефірі телеканалу Футбол 1.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tyler tyler
Дай Бог здоровья всем нам.
Игорь Нестеренко
Так у них в контрактах смешные суммы прописаны)))) можно платить, а хуле
DidOk
Хлопці, дуже хочеться почитати про новини маленьких футбольних клубів з Першої та Другої ліг ✋ Це теж український футбол і це багатьом цікаво. Як зараз ці клуби, як гравці, що нового, що з будівництвом стадіонів (Житомир, Рівне, Петрове, Ковалівка)...
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
odiniznashih
Оно и понятно- после 22-го у Динамы было 2 место)
Какие зрители? Эта тысяча ни на что не влияет.
Max123
По две минималки можно и заплатить
Юрий Карпенко
Вашему отцу 100 лет ИМС, чтоб вы знали для сведенья,а не много)