Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 березня 2020, 13:11
2270
0

«Я зовсім один» - Вілліан проситься до сім'ї в Бразилію

Футболіст «Челсі» поскаржився на розлуку з близькими

| Оновлено 21 березня 2020, 13:11
2270
0
«Я зовсім один» - Вілліан проситься до сім'ї в Бразилію
Instagram

Вінгер «Челсі» і збірної Бразилії Вілліан розповів, що робить під час вимушеного карантину, оголошеного в Британії через пандемію коронавірусу, а також поскаржився на відсутність поруч сім'ї.

«Зараз я зовсім один. Моя дружина і доньки знаходяться в Бразилії. Я склав графік з повернення. Вони полетіли першими, а я збирався зробити паузу, щоб потім приєднатися до них. Зараз я в Англії хочу спробувати отримати дозвіл від клубу».

«Знаю, що була зустріч, за підсумками якої чемпіонат відклали мінімум до 30 квітня... Використовуючи цей факт, я намагаюся отримати дозвіл від клубу на повернення в Бразилію. Я пояснив свою ситуацію і чекаю рішення. Чув, що гравці інших клубів також повертаються до Бразилії, щоб мати можливість бути ближче до сімей».

«Чим більше ми сидимо склавши руки, тим швидше втрачаємо фізичну форму. Я був удома протягом шести днів, у мене немає особливого інвентарю, який би дозволив виконувати потрібні вправи. У моєму будинку є тренажерний зал, але я не можу туди ходити, оскільки повинен залишатися вдома. Все це ускладнює життя, але я вірю, що все налагодиться, а зараз ми повинні думати про людей. Якщо кожен добре зробить свою справу, то все завершиться».

«Це важкий час для всіх. Люди залишаються в ізоляції, багато закладів закриваються, школи також припинили роботи. Прийшов час підтримати інших», - заявив Вілліан.

Раніше повідомлялося, що Вілліан відмовився продовжувати контракт з «Челсі», який закінчується влітку нинішнього року.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.