Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Різне
|
3110
0

В'ячеслав КРАВЦОВ: «Коронавірус? Японці зараз схожі на камікадзе»

Український баскетболіст розповів про ситуацію в країні

В'ячеслав КРАВЦОВ: «Коронавірус? Японці зараз схожі на камікадзе»
Neo Phoenix

Незважаючи на пандемію коронавірусу, Японія відновила свій баскетбольний чемпіонат. Втім, після одного туру він знову був призупинений.

Про ситуацію в країні розповів український баскетболіст В'ячеслав Кравцов, який виступає за команду «Неофенікс».

Про ситуацію в Японії: «Тут ситуація неоднозначна, адже тестів до сих пір не вистачає, тому реальної кількості заражених людей не знає ніхто. Більш того, японці не зацікавлені в оприлюдненні великих цифр, адже у них в цьому році повинна бути Олімпіада - вони не хочуть занадто лякати світ. У нас, в невеликому містечку, на станціях в годину пік людей менше стало, в Токіо люди ще більше намагаються сидіти вдома».

«Зараз вони більше схожі на камікадзе. Холоднокровні, як камікадзе. Ритм життя високий і вони летять вперед. У кафе, розважальних центрах є скупчення людей, їх мало що бентежить. Ще є спеціальні працівники, які на вході в будь-який магазин або заклад дають антисептики, допомагають обробити руки, протирають дверні ручки, поручні».

Про чемпіонат з баскетболу: «Експеримент з відновленням чемпіонату теж не зовсім вдався. У минулі вихідні ми зіграли тур, а у вівторок нам сказали, що знову чемпіонат йде на карантин до 4 квітня. Хоча динаміка захворювань сповільнилася, але нові випадки фіксують. У кількох гравців в інших командах зафіксували підвищення температури, також і у деяких суддів - за ними спостерігають. Ось і було прийнято рішення знову взяти паузу».

«Грати нам ще багато - 22 матчі попереду, приблизно 1,5 місяці до кінця сезону. Легіонери через цю ситуацію нервують, деякі навіть дуже сильно, хочуть додому. Таке є».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.