Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 березня 2020, 08:22
1380
2

Динамо Брест – Смолевичі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Чемпіон і найбільш український клуб Білорусі зіграє проти аутсайдера

| Оновлено 20 березня 2020, 08:22
1380
2
Динамо Брест – Смолевичі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Динамо-Брест. Артем Мілевський

У п'ятницю, 20 березня, в Бресті відбудеться поєдинок 1-го туру чемпіонату Білорусі, в якому місцеве «Динамо» прийме «Смолевичі». У ситуації, коли пандемія коронавірусу захопила Європу, до білоруської першості прикуто найбільше уваги, адже в інших країнах чемпіонати призупинені.

Додає інтересу до майбутнього матчу той факт, що за одну з команд виступають відразу три українці. У «Динамо» зібрався по-справжньому зірковий склад нашої делегації: Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок. Так що повболівати буде за кого.

Брестське «Динамо» в минулому сезоні вперше в історії стало чемпіоном Білорусі. Мілевський і компанія в 30 турах набрали 75 очок і на 5 балів випередили БАТЕ, припинивши 13-річну гегемонію клубу з Борисова. Приємним бонусом стала також перемога в національному Суперкубку: два тижні тому брестчани обіграли солігорський «Шахтар» українського наставника Юрія Вернидуба.

Що стосується «Смолевичів», то команда лише нещодавно почала стукати в еліту білоруського футболу. У сезоні-2013 «Смолевичі» дебютували в Першій лізі. За підсумками сезону 2017 року клуб зайняв 2-е місце в Першій лізі і вперше дебютував у Вищій лізі, але через рік зайняв 15-е місце і знову відправився до другого дивізіону.

У минулому сезоні «Смолевичам» вдалося з другого місця знову вийти у вищий дивізіон, і тепер команда постарається затриматися в ньому на довший термін, ніж один рік. Але вже в стартовому матчі сезону їм буде протистояти чемпіон, в якого букмекери вірять значно більше.

20 березня, п'ятниця

«Динамо Брест» – «Смолевичі»
Брест. Стадіон ОСК «Брестський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Білорусь 5»
Прогноз Sport.ua — 3:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
babovoz
Хоть какой то футбол!!!
Zodchy-8686
Миля и Хач рулят