Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 березня 2020, 13:08
2546
2

Динамо Мінськ – Рух Брест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Відразу четверо українців можуть вийти на поле

| Оновлено 20 березня 2020, 13:08
2546
2
Динамо Мінськ – Рух Брест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Динамо Мінськ. Дмитро Білоног

У п'ятницю, 20 березня, в Мінську відбудеться поєдинок 1-го туру чемпіонату Білорусі, в якому місцеве «Динамо» прийме «Рух» з Бреста. У ситуації, коли пандемія коронавірусу захопила Європу, до білоруської першості прикуто найбільше уваги, адже в інших країнах чемпіонати призупинені.

Додає інтересу до майбутнього матчу той факт, що за обидві команди виступають українці. У «Динамо» це Артем Сухоцький і Дмитро Білоног. Крім того, захищає кольори мінського клубу словенець Міха Горопевшек, який раніше виступав за «Волинь», а також відомий за виступами за «Дніпро» і донецький «Металург» бразилець Даніло.

Що стосується «Руху», то там виступають Олександр Мігунов, який ще недавно захищав кольори українського «Колоса», і екс-карпатівець Олексій Ковтун. Так що в певному сенсі це буде українське дербі в Білорусі.

У минулому сезоні мінське «Динамо» зайняло четверте місце в турнірній таблиці елітного дивізіону чемпіонату Білорусі, відставши від третьої позиції, яка дозволила б команді зіграти в Лізі Європи, на 15 очок.

«Рух Брест» є дебютантом елітного дивізіону. Він був заснований в 1922 році, але через 17 років його історія була припинена через Другу світову війну. У 2016 році команда була відроджена на базі фанатів «Динамо-Бреста», після чого два роки брала участь в чемпіонаті області.

У сезоні-2018 «Рух» виступав в чемпіонаті Другої ліги Білорусі, також був фарм-клубом для головної команди міста, брестського Динамо. Після перемоги в чемпіонаті Другої ліги в сезоні-2019, клуб став незалежним і перейшов в Першу лігу.

Фаворитом матчу букмекери вважають мінське «Динамо», на перемогу якого можна поставити за 1,46. Нічия оцінюється в 4,1, а в разі успіху аутсайдера можна заробити в 7 разів більше.

20 березня, п'ятниця

«Динамо Мінськ» – «Рух Брест»
Мінськ. Стадіон «Трактор». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Білорусь 5»
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dnepryanin
центральная игра в мире)
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил