Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 березня 2020, 11:04
1442
1

ФРАНКОВ: «Ніхто зараз у футболі не уявляє, що буде далі»

Фахівець вважає, що перенесення Євро може негативно вплинути на результат збірної України

| Оновлено 19 березня 2020, 11:04
1442
1
ФРАНКОВ: «Ніхто зараз у футболі не уявляє, що буде далі»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про припинення європейських футбольних першостей і перенесення чемпіонату Європи-2020.
 
«Коли відновляться європейські чемпіонати та чемпіонат України зокрема? Не вірте тим, хто каже, що тоді-то і тоді-то. Насправді, існує маса планів і маса варіантів. Але ніхто зараз в футболі і близько не представляє, що буде далі. Тому що це залежить не від футболістів, гравців, тренерів, адміністраторів і масажистів. Те ж саме і про терміни відновлення єврокубків.
 
Єдине, про що можна говорити, що для Євро-2020, швидше за все, знайдеться місце з 11 червня по 11 липня 2021 року. Оскільки стільки вже ця епідемія тривати, певно, не зможе. А тепер дивіться: Бесєдін вже відсидить дискваліфікацію, Шевченко - точно залишиться тренером збірної України (УАФ, напевно, зможе вжити деякі заходи, щоб продовжити контракт, який закінчується влітку цього року), одужає Роман Яремчук і нових травм не отримає. Також цікаво, яка ситуація буде з травмами по збірній Нідерландів, з тим же Депаєм.
 
Ситуація може змінитися, як на краще, так і на гірше. Те, що деякі наші гравці стануть на рік старшими (Марлос, Мораес, Пятов, Кривцов, Степаненко), це одне. Але, що буде з ігровою практикою наших легіонерів? Зінченко, Малиновський, Ярмоленко, Коноплянка... У цьому бачиться головна проблема збірної України», - повідомив Франков.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил