Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 17 березня 2020, 19:52
1041
0

ВОЛКОВ про дострокове завершення Суперліги: «Нічого страшного не сталося»

Екс-президент ФБУ вважає правильним рішенням припинити змагання

| Оновлено 17 березня 2020, 19:52
1041
0
ВОЛКОВ про дострокове завершення Суперліги: «Нічого страшного не сталося»
ФБУ. Олександр Волков

Уславлений український баскетболіст, олімпійський чемпіон, член виконкому ФБУ Олександр Волков вважає, що інших рішень, крім дострокового припинення чемпіонату України з баскетболу, не було.

«Федерація баскетболу України прийняла абсолютно правильне рішення з приводу дострокового завершення чемпіонату. У будь-якої людини, яка розуміє суть подій навколо того, що відбувається, вже не виникає  ілюзій. Є чітке розуміння: епідемія коронавірусу  -  це загроза не тільки спорту, а й усьому світу в цілому.

І тому, чим швидше було прийняте рішення про зупинку чемпіонату, тим більше користі учасникам змагань і глядачам воно принесло. Нічого трагічного не відбулося! Так, був цікавий чемпіонат, всі чекали на захоплюючи ігри плей-оф… Але, ви знаєте, сьогодні такий світ, що всі наші турботи та захоплення, якими ми жили останнім часом - все це відходить на другий план. Зараз ми всі повинні чітко усвідомити загрози поширення вірусу і ті наслідки, які можуть виникнути перед людством.  Займатися недоречними пустощами, мовляв, нічого страшного не буде, не перший вірус переживаємо. Ні, треба чітко розуміти, що такої загрози перед нами, мабуть,  ще не було. І свою поведінку у нинішній ситуації треба підпорядковувати суспільним завданням по боротьбі  із поширенням епідемії. Те, що нині відбувається – це питання виживання країни, виживання наших близьких, врешті-решт -  українського баскетболу!  Ми повинні зараз згуртуватися і зробити всі разом ті кроки, які дозволять країні перебороти складну проблему і повернутися до нового життя.

Так що, я не розумію людей, які починають волати, мовляв, навіщо завершили, можна було призупинити,  а потім продовжити грати чемпіонат? У нас, мовляв, і так небагато розваг… Сьогодні у нас нові реалії, новий світ! У нас не тільки немає зараз чемпіонату, у нас багато чого зникло,  з того, до чого ми звикли! Зараз інші завдання перед  усіма стоять - не дати епідемії зруйнувати наше життя і життя держави ! Ось про що треба, насамперед,  думати всім. І не тільки в Україні», - сказав Волков.

Коронавірус і спорт. Всі змагання, які скасовують і переносять

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 10
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.