Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 березня 2020, 10:41
659
0

Владислав КАБАЄВ: «З Шахтарем потрібно було набирати очки»

Футболіст «Зорі» задоволений перемогою над донецьким клубом (1:0)

| Оновлено 17 березня 2020, 10:41
659
0
Владислав КАБАЄВ: «З Шахтарем потрібно було набирати очки»
ФК Зоря Луганськ. Владислав Кабаєв

Нападник луганської «Зорі» Владислав Кабаєв про минулу зустріч із донецьким «Шахтарем» (1:0).

- Після перемоги над «Шахтарем» тренерський штаб дав нам два вихідних дні. Наберемося сил, емоцій. Плюс гра була складна. Важливо відновитися і набратися сил до наступного матчу, якщо чемпіонат продовжать.

Всі в турнірній таблиці йдуть поруч, тому нам потрібно було набирати очки у зустрічі з «гірниками». Мріємо залишатися на другому місці. Поки що це завдання виконуємо. На другому етапі кожна гра буде як фінал. Обіграти лідера чемпіонату - дорогого коштує.

Радий за Богдана Михайличенка, який забив гол і допоміг нам перемогти. Розмовляємо з ним перед кожною грою, і він постійно питає, коли ж прийде той момент, коли я віддам гольову передачу або заб'ю. Ось, на щастя, цей момент настав.

- Чи є якісь додаткові заходи в команді для запобігання пандемії коронавіруса?
- Нам видають маски, коли кудись їдемо або летимо. Говорили, що потрібно поставитися серйозніше до свого здоров'я. Намагаємося цю ситуацію непросту відпустити і привнести більше гумору. Наприклад, вітаємося ліктями (посміхається). Дай Бог, нас цей вірус не зачепить.

- Як грається за порожніх трибун?
- На матчі з лідерами чемпіонату в Запоріжжі ходять. Упевнений, було би багато глядачів. Хотілося їх побачити на трибунах, але всі ми розуміємо, що зараз відбувається в світі. Без уболівальників не ті емоції. Однак, коли виграєш, вже не думаєш про те, чи є хтось на трибунах чи ні. Емоції в будь-якому випадку позитивні від перемоги. Хочу сказати спасибі уболівальникам, які були за стадіоном і підтримували нас. Ми чули їх. Звичайно, хочеться, щоб уболівальники були на трибунах. Цього не вистачає.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.