Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2020, 18:45
1742
1

Символічна збірна 23-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 16 березня 2020, 18:45
1742
1
Символічна збірна 23-го туру УПЛ
ФК Шахтар Донецьк. Марлос та Богдан Михайличенко

Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками 23-го туру чемпіонату України з футболу.

Воротар:

Богдан Сарнавський («Львів»). 25-річному українському голкіперу вдалося майже неможливе — витягнути третій пенальті поспіль, відбивши удар Назарини в кінцівці зустрічі з «Карпатами» (ще два одинадцятиметрових удари він парирував в нещодавньому поєдинку з «Зорею»). Більш того, єдиний гол «Карпат» забив гравець... «Львова» — автогол на свій рахунок записав Братков.

Захисники:

Олександр Тимчик («Зоря»). Провів дуже хороший поєдинок з «Шахтарем». Так, в складі «гірників» на лівому фланзі не було Ісмаїлі, але і Коноплянки з компанією цілком достатньо, щоб тримати в напрузі захисників хорошого рівня. Зі своїм завданням Тимчик впорався — «Шахтар» так і не забив.

Йоонас Тамм («Десна»). Тамм став у нагоді в «Десні», надійно цементуючи оборону української команди.

Андрій Гітченко («Десна»). 35-річний Гітченко продовжує демонструвати упевнену гру. Так, не завжди безпомилкову, але досвідчений стовп оборони «Десни» впевнено провів матч з «Динамо».

Богдан Михайличенко («Зоря»). Що можна сказати — справжній герой матчу з «Шахтарем»! Провів хороший поєдинок, виконав багато корисної роботи, а на 83-й хвилині вдало зловив відскок в чужому штрафному і гарматним ударом вразив ціль, подарувавши своїй команді перемогу з рахунком 1:0.

Півзахисники:

Владлен Юрченко («Зоря»). Допоміг своїй команді здобути важливу перемогу над «Шахтарем» (1:0). Міг забити і сам, але відмінно зіграв юний воротар «гірників» Трубін.

Дмитро Гречишкін («Олександрія»). На 45-й хвилині зустрічі з «Колосом» зробив рахунок 1:1, дозволивши своїй команді почати камбек. Матч закінчився впевненою перемогою «Олександрії» з рахунком 4:2.

Дмитро Іванісеня («Зоря»). Ефективно руйнував атаки «Шахтаря», виконав багато необхідної чорнової роботи.

Сергій Булеца («Дніпро-1»). Провів непоганий матч проти «Маріуполя», ледь не відзначився черговим голом зі штрафного, але Гальчук примудрився врятувати свою команду.

Нападники:

Владислав Супряга («Дніпро-1»). 15 хвилин — рівно стільки знадобилося українському форварду «Дніпра-1» Владиславу Супрязі, щоб забити свій черговий гол в чемпіонаті України. У матчі з «Маріуполем» Супряга вийшов на заміну на 74-й хвилині замість Хобленка, а вже на 89-й хвилині зробив рахунок 2:0 на користь своєї команди, скориставшись точною передачею Чичикова.

Олександр Філіппов («Десна»). 27-річний український нападник закріпився на другій сходинці в списку кращих бомбардирів УПЛ, забивши свій 13-й м'яч у турнірі в матчі з «Динамо». Гол примітний тим, що він приніс «Десні» нічию у виїзному поєдинку з киянами (1:1). На 80-й хвилині зустрічі Філіппов скористався помилкою Караваєва, на швидкості обіграв Бущана і чітко відправив м'яч у порожні ворота.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Михайленко розповів про Євро-2024 U-19: зірки збірної та амбіції
Футбол | 24 квітня 2024, 23:23 0
ВІДЕО. Михайленко розповів про Євро-2024 U-19: зірки збірної та амбіції

Керманич збірної України U-19 повідомив про хід підготовки команди

ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер
Футбол | 24 квітня 2024, 02:23 2
ФОТО. Підліток на матчі Челсі показав несамовитий банер

Матч АПЛ завершився розгромною перемогою Арсеналу з рахунком 5:0

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rasheed_iverson
Жодного гравця з Динамо чи Шахтаря...коли останній раз таке було?