Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 березня 2020, 14:00
26040
3

Хабар у допінговій справі. Британський фермер може знищити кар'єру Ф'юрі

Мартін Керфут стверджує, що отримав 25 тисяч фунтів за неправдиві свідчення від команди Тайсона

| Оновлено 15 березня 2020, 14:00
26040
3
Хабар у допінговій справі. Британський фермер може знищити кар'єру Ф'юрі
Top Rank. Тайсон Ф'юрі

Майбутнє Тайсона Ф'юрі в боксі перебуває під серйозною загрозою після гучної заяви британського фермера про хабар у 25 тисяч фунтів (30,6 тис. доларів), отриманого від одного з членів команди Ф'юрі за неправдиві свідчення про тест боксера на допінг у 2015 році.
 
Нагадаємо, в лютому 2015 року в організмі Ф'юрі і його двоюрідного брата Г'юї знайшли заборонений стероїд нандролон. Фермер з Ланкашира Мартін Керфут допоміг братам уникнути звинувачення, заявивши, що дана речовина потрапила до їжі з неякісним м'ясом дикого кабана, яке постачалося боксерам.
 
«Я ніколи не тримав диких кабанів і не вбивав їх. Я погодився, тим більше, що вони запропонували мені цю приманку з виплатою. Коли стан справ став серйозним, вони запропонували мені гроші перед розглядом справи в лондонському суді і після. Я підтримав їх, оскільки припускав, що надаю допомогу.
 
Я вважаю, що був готовий збрехати. Занадто глибоко занурився в це. Вони кинули приманку. Я подумав: «Я можу заробити 25 тисяч фунтів, це не питання життя і смерті». В результаті мене розлютили брехня і обман. Публіка повинна знати правду», - сказав Керфут.
 
Додамо, що в листопаді 2015 року Ф'юрі переміг Володимира Кличка, після чого призупинив кар'єру внаслідок затяжної депресії. Також він провалив наступний допінг-тест, у його організмі були виявлені сліди прийому наркотичних речовин.

Раніше повідомлялося, що Тайсон Ф'юрі готовий завершити кар'єру після бою з Джошуа.

Оцініть матеріал
(240)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lenares85
Обкололся наркотой и победил Кличка, нужно аннулировать результаты и вернуть чемпионский пояс Кличку, с Валдером нужно тоже проверить, слишком резчяй он был
Ruud
теперь Кличко победу отдадут? вот прикол, было бы интересно
Max Gor
Тот бой Кличко не проиграл, даже в серьез он этого Фьюри не воспринял и то явно не проиграл Кличко. Просто надоело всем доминирование Братьев и решили их потеснить при равном бою. А в бою с Джошуа так там вообще Кличко 2 года не дрался и прессовал Джошуа все 11 раундов,правда престарелый уже Кличко пропустив плюху при чем не упав. Только старость приостановила братьев Кличко.