Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 березня 2020, 18:25
18343
10

Артем ФРАНКОВ: «Спорт помер. Футбол майже помер»

Чемпіонат України буде призупинений через пандемію коронавіруса, вважає експерт

| Оновлено 14 березня 2020, 18:25
18343
10
Артем ФРАНКОВ: «Спорт помер. Футбол майже помер»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою щодо ситуації з коронавірусом COVID-19.

«Що у нас з вами відбувається: спорт помер, нехай живе спорт. Футбол майже помер, ще залишилися країни, де грають у футбол, наприклад, в Україні. Вже ясно — європейський і світовий футбол зупиняються, більшість чемпіонатів припинили грати. Всі прекрасно розуміють, що на 99% вже прийнято рішення про зупинку чемпіонату України. У вівторок буде загальний заклик УЄФА «заморозити» чемпіонати.

Але поясніть мені, будь ласка, одну річ. Ось цей 23-й тур, він же перший тур другого етапу, навіщо потрібен? Я би зрозумів, якби були вже куплені квитки і потрібно було б повертати людям гроші, але про те, що ці поєдинки будуть без глядачів, відомо давно. Повторюю: у вівторок нам оголосять, що змагання зупиняються. І ось що у нас виходить: в турнірній таблиці є команди, які не можуть ані поліпшити, ані погіршити своє турнірне становище в результаті одного туру. Є команди, які можуть поліпшити своє турнірне становище зараз, і є команди, які можуть погіршити своє становище в результаті цього туру. У нерівному положенні по відношенню до інших клубів знаходяться команди, які можуть тільки погіршити своє становище.

Поясніть мені, навіщо потрібен цей тур? Адже оголосять про припинення чемпіонату, і нібито з цієї позначки відновиться першість. Щоправда неясно, куди ми потім «засунемо» ці кілька турів. Чому в п'ятницю не було оголошено про те, що чемпіонат припинений? Вже є звернення президента України, в якому він заявив про те, що країна закриває кордони. Нормального життя вже немає. Навіщо цей тур? Для того, щоб мати шанс декого посунути в турнірній таблиці? Можете мене вважати прихильником теорії змови, але я не бачу логіки», — сказав Франков в ефірі свого YouTube-каналу.

Оцініть матеріал
(153)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
digsum
Просто некоторые еще не поверили или не хотят верить, что жизнь на некоторое время придется поменять в худшую сторону. Даже несмотря на то, что ситуация сегодня у нас еще не ухудшилась, готовиться к ней надо было уже вчера.
Ibracadabra
Да главное сейчас, чтоб болельщики выжили
Дмитрий Bayern
Согласен, логично было бы сейчас подвести итог чемпионата. Понятно, что в случае удачи эта хрень с карантинами протянется до лета. А там уже пора следующий чемпионат начинать. Если всё будет хорошо, конечно.
Andrey Kuzma
Это же мир мечты! Тупых не осталось, обезьяны перестали меряться длинной своих принадлежностей. Человечество вошло в эру развития.
Sunrise
Динамо и Франков боятся потерять вторую позицию? Не бойтесь, ваше лобби в нашем футболе сильнее луганского и черниговского. Что-нибудь придумаете.
Лично я был бы в шоке если бы сейчас остановили чемпионат и решили раздать медали по текущей таблице. Хотя для моей Зари это хороший вариант. Считаю что пусть и несколько стыковых матчей, но доигрывать нужно, хоть в июне.
euro2012_za_2012euro
Тут все просто : в ЛЧ от Украины будут играть Шахтер и Динамо (те кто играли в этом году), а в "расширенном плей-офф ЛЧ" Заря, Александрия и Десна.
Чем мы хуже наглосаксов !
Pol Chopa
Скоро сайт будет просто-*Корона-Sport.ua*
vs-vorota
Все прекрасно понимают, что к чему. Этот косоглазый пользуется этим. Где-то увидел, переиначил, перепостил, и вуаля - все подхватили, сенсация.
Владимир Копяк
Кажется мне, что это не последний акт спектакля кукловода Павелки..Что-то он должен придумать, чтобы Динамо не заняло 2-е место, для чего тогда все эти потуги были? Сколько арбитров спалилось... И все напрасно? Не верю.... Будем ждать продолжения...