Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 06 липня 2021, 22:41
580
0

Мотор – БГК імені Мєшкова. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги

Момент істини для чемпіона України

| Оновлено 06 липня 2021, 22:41
580
0
Мотор – БГК імені Мєшкова. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги
ГК Мотор

Поєдинок «Мотор» - «БГК імені Мєшкова» відбудеться у четвер, 12 березня, в Запоріжжі. Початок поєдинку в ПС «Юність» о 18.00. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Xsport».   

Після виїзної поразки від чемпіона Білорусі в першому чвертьфінальному поєдинку СЕХА-Ліги, «Мотор» опинився в положенні, яке в північноамериканському спорті влучно назвали «do or die game». І справді, на майбутній поєдинок запорізькому клубу належить кинути всі свої сили, адже виліт з другого поспіль міжнародного турніру стане дуже сильним ударом по амбіціях українського чемпіона.

Перший поєдинок між клубами в рамках чвертьфінальної стадії СЕХА-Ліги відбувся в минулу суботу в Бресті і пройшов в дуже запеклій боротьбі. Білоруси з перших хвилин матчу захопили ініціативу, а разом з нею і лідерство в рахунку. Але запоріжці далеко не відпускали суперника і постійно були на відстані одного-двох м'ячів. П'ять разів за матч рахунок ставав рівним (два рази в кінці першого тайму – 14:14 та – 15:15 і тричі в другій половині гри). Але, після рахунку – 18:18 на шостій хвилині другої половини матчу брестчанам вдався ривок, в результаті якого господарі відірвалися на три м'ячі. Запоріжці скоротили різницю до одного гола, але білоруси продовжували утримувати чемпіона України на дистанції в один-два м'ячі. З такою перевагою «БГК імені Мєшкова» і закінчився поєдинок. Сирена зафіксувала перемогу господарів з рахунком – 30:28.

Найрезультативнішими гравцями у складі «БГК» стали російський лівий напівсередній Олександр Шкуринський (6 м'ячів) і білоруський правий крайній Микита Вайлупов, на рахунку якого п'ять результативних атак. У складі «Мотора» відзначився високою результативністю при хорошому відсотку реалізації (6 голів з 9 кидків) правий напівсередній Олексій Ганчев.

Варто відзначити, що після матчу з «Мотором» гравець «БГК» Микита Вайлупов ще більше зміцнив і без того гігантську перевагу в рейтингу найкращих бомбардирів СЕХА-Ліги. На рахунку 24-річного гравця збірної Білорусі 95 голів в дванадцяти поєдинках. Для порівняння, у розігруючого північномакедонського «Єврофарм Работнік» Ловро Йотіча, який йде на другому місці, в активі 58 результативних атак.

Логічно, що в коротку паузу між двома чвертьфінальними поєдинками ні «Мотор», ні «БГК» ігор не проводили, цілком зосередившись на підготовці до вирішального матчу.

Даний поєдинок стане вже четвертим для команд в нинішньому сезоні. У трьох поєдинках, які були зіграні раніше, перемогу святкували брестчани. Ось так швидко «БГК імені Мєшкова» став одним з найбільш незручних суперників для «Мотора» на європейській арені.

Після проваленої Ліги чемпіонів чвертьфінальний матч СЕХА-Ліги проти «БГК» стане для запоріжців визначальним моментом сезону. Поразка в два м'ячі залишає перед чемпіоном України цілком робочі шанси на успіх і якщо «моторовці» за сумою двох ігор пройдуть білорусів і вийдуть у Фінал чотирьох турніру, сезон можна буде вважати більш-менш успішним. В протилежному випадку - ігровий відрізок 2019/20 стане одним з найневдаліших в історії запорізького клубу. Побажаємо українському чемпіону піти першим шляхом, та й статистику матчів з брестчанами пора покращувати.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора»

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Мотор – БГК імені Мєшкова.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 40
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.