Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 березня 2020, 02:13
1024
0

Олівер ГЛАСНЕР: «Короновіруса особливо не боюся»

Тренер Вольфсбурга про матч із Шахтарем

| Оновлено 12 березня 2020, 02:13
1024
0
Олівер ГЛАСНЕР: «Короновіруса особливо не боюся»
https://twitter.com/vfl_wolfsburg

У четвер, 12-го березня, відбудеться перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому зустрінуться «Вольфсбург» і донецький «Шахтар». Матч пройде в Вольфсбурзі на «Фольксваген-Арені», початок о 22:00 за київським часом.

Головний тренер «Вольфсбурга» Олівер Гласнер – щодо майбутнього матчу із «Шахтарем», сильних сторін суперника, складу своєї команди та порожніх трибун.

– Олівере, хто з гравців не вийде на поле?

– Ті ж, хто був відсутній у нещодавній зустрічі з «Лейпцигом»: Гілавогі ще не готовий, Мбабу… У кожному разі конкретні рішення щодо футболістів ухвалюватимемо зранку в день матчу. Вілліама бракуватиме, в нього травма коліна. В іншому ж склад готовий, хлопці у формі. У Кастельса жодних проблем, Руссійон у порядку.

– Якого поєдинку чекаєте?

– Гадаю, «Шахтар» зіграє дисципліновано на власній половині поля. Суперник є дуже креативним у володінні м’ячем, рватиметься вперед і водночас може зберігати спокій та втримувати м’яч. Від нас вимагатиметься витримка, аби дочекатися свого шансу. Плюс доведеться добре оборонятися з огляду на те, що в «гірників» дуже якісна атака. І потрібно буде звільняти простір для створення моментів, адже ми прагнемо забити.

– Чи можете назвати сильні сторони супротивника?

– Як я вже говорив, це індивідуальна майстерність, креативність, швидкість атакувальної лінії. Дуже організована команда, футболісти з великим досвідом виступів у Лізі чемпіонів, Лізі Європи та в національній збірній. Однак, гадаю, ми можемо створити більшу інтенсивність, ніж та, до якої суперник звик у чемпіонаті України. Буде складний поєдинок.

– Ви коли-небудь грали за порожніх трибун?

– Досі ні. Часом подібне траплялось у Австрії, в нас там менше вболівальників… Проте з такою забороною зіткнулися вперше. Дещо дивна ситуація, однак ми намагатимемося перемогти.

– Чи говорили про це з футболістами?

– Так, але це не має бути головною темою для обговорення. Важливо думати про те, як поводитись на полі, що робити під час володінням м’ячем і в разі його втрати, враховуючи швидкісну атаку суперника. Відсутності глядачів ми торкнулися лише стисло.

– А ви не боїтеся коронавірусу?

– Надто ні. Однак зараз, звісно ж, не найкращий час для відвідування концертів та масових заходів.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.