Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 березня 2020, 04:09
1532
1

Юрген КЛОПП: «Матч з Атлетіко - один з найбільших викликів у футболі»

Наставник «Ліверпуля» - про матч проти «Атлетіко»

| Оновлено 11 березня 2020, 04:09
1532
1
Юрген КЛОПП: «Матч з Атлетіко - один з найбільших викликів у футболі»
ФК Ліверпуль. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Атлетіко» Мадрид, який відбудеться завтра, 11 березня:

«Чекаю більше ударів по воротах. Дивіться, «без ударів по воротах» звучить так, як ніби у нас не було моментів, і це не так. У нас були шанси, хороші шанси, але ми грали проти, можливо, кращої команди світу з гри в глибокій обороні. Вони забили гол, в якому їм допомогла трохи удача, а нам - ні. Це не було чимось, до чого ми не готувалися. Іноді такий футбол.

Привезти рахунок 0:0 звідти було б відмінним результатом, але це не полегшило б нашу задачу, тому що все одно треба було б забивати. З самого початку було зрозуміло, що гра проти «Атлетіко» - це один з найбільших викликів у футболі. Вони не вийдуть з викинутим білим прапором, вони б'ються до кінця, ми теж робимо це - і саме тому це протистояння таке цікаве.

Зараз перерва, це найкраща новина. У звичайних матчах ми досить добре використовуємо перерви. Ми витягли урок з першої половини, показали хлопцям кілька ситуацій, і в другому таймі ми дуже часто граємо краще. Цього разу у нас було не 15 хвилин, а три тижні. Ми не витратили весь свій час, готуючись тільки до цього матчу, але зараз у нас є пара днів, і ми хочемо це використовувати».

Перший матч в Мадриді завершився перемогою «Атлетіко» 1:0

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
задолбал уже разхваливать Атлетико. Они он пропускают почти в каждом матче. Надо просто свою игру улучшать, а то даже Уотфорту и Челси забить не смогли, а с Бормутом чисто фартануло. С забиванием голов настоящая катастрофа.