Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 березня 2020, 17:43
3841
1

Символічна збірна 22-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 09 березня 2020, 17:43
3841
1
Символічна збірна 22-го туру УПЛ
ФК Колос. Вадим Мілько і Тете

Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками 22-го туру чемпіонату України з футболу.

Воротар:

Євген Паст («Десна»). Ймовірно, «Зоря» провела не найкращий матч проти «Десни», але Паст виконав свою роботу, кілька разів виручивши чернігівську команду. Сейви голкіпера допомогли «Десні» домогтися перемоги з рахунком 1:0 і продовжити гонку за срібними медалями чемпіонату України.

Захисники:

Володимир Адамюк («Дніпро-1»). У поєдинку з «Маріуполем» «Дніпро-1» виглядав краще, але забити довгий час не міг. Вийшовши на заміну, Чичиков відкрив рахунок на 68-й хвилині, ударом в падінні замкнувши саме скидку Адамюка головою з правого флангу.

Артем Шабанов («Динамо»). На адресу Шабанова майже завжди звучить багато критики, але в матчі з «Олександрією» захисник киян зіграв добре. Не дозволив розгулятися атаці суперника і сам забив на 45-й хвилині, відкривши рахунок в матчі.

Йоонас Тамм («Десна»). Впевнено зіграв в центрі оборони, не давши забити «Зорі». Більш того, міг і сам відзначитися голом, але трохи неточно пробив головою після подачі кутового.

Віталій Миколенко («Динамо»). Лівий захисник киян якісно зіграв з «Олександрією». У кінцівці першого тайму Миколенко відзначився результативною передачею на Шабанова, а на 85-й хвилині забив сам, встановивши остаточний рахунок у матчі — 3:1 на користь «Динамо». Русин не може — Миколенко допоможе.

Півзахисники:

Олексій Чичиков («Дніпро-1»). Вийшовши на заміну замість Батагова відразу після перерви, Чичиков став справжнім героєм поєдинку з «Маріуполем». 32-річний півзахисник відзначився дублем, забивши на 68-й і 86-й хвилинах. Причому свій перший м'яч у ворота «Маріуполя» Чичиков відправив красивим ударом в падінні.

Вадим Мілько («Колос»). До матчу з «Шахтарем» 33-річний Мілько тільки один раз забивав в УПЛ. Сталося це в 2011-му році, коли Мілько був гравцем «Зорі», а потерпілим виявився... донецький «Шахтар»! У 22-му турі чемпіонату України Мілько вирішив продовжити традицію і відзначився дублем у ворота «гірників». «Колос» програв 3:4, але гру Мілько точно може занести собі в актив.

Віталій Буяльський («Динамо»). Не тільки забив гол на 60-й хвилині поєдинку з «Олександрією», а й став найнебезпечнішим гравцем 22-го туру української Прем'єр-ліги згідно xG-метриці, яку вирахував Wyscout.

Сергій Булеца («Дніпро-1»). Відзначився чудовим голом зі штрафного в матчі з «Маріуполем». Міг Булеца оформити і дубль, але в кінцівці поєдинку його удар прийняв на себе каркас воріт суперників.

Нападники:

Жуніор Мораес («Шахтар»). Мораес — частий гість в збірній туру, причому потрапляє в неї форвард цілком заслужено. Ось і в матчі з «Колосом» Жуніор відзначився дублем, забивши свої 16-й і 17-й голи в поточному чемпіонаті України. Мораес допоміг «гірникам» домогтися непростої перемоги з рахунком 4:3.

Олександр Філіппов («Десна»). Чернігівський клуб продовжує боротися за срібні медалі чемпіонату України, і перемога над прямим конкурентом — «Зорею» — на вагу золота. А домогтися її «Десна» змогла завдяки єдиному м'ячу 27-річного українського форварда Олександра Філіппова, який він забив на 38-й хвилині зустрічі після передачі екс-гравця «Зорі» Будківського.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
А Супряга ?