Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 березня 2020, 23:35
930
11

Жуніор МОРАЕС: «На такому газоні складно продемонструвати свої якості»

Форвард «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Колосом» (4:3)

| Оновлено 08 березня 2020, 23:35
930
11
Жуніор МОРАЕС: «На такому газоні складно продемонструвати свої якості»
ФК Шахтар Донецьк. Жуніор Мораес

Нападник донецького «Шахтаря» Жуніор Мораес підбив підсумки перемоги над «Колосом» (4:3), розповів про свій дубль і поділився очікуваннями від майбутньої гри з «Вольфсбургом».

– Чи очікували ви такої складної гри з «Колосом»?
– Так, суперник грав дуже агресивно, не хотів поступатися. До того ж поле було важке, надто для такого футболу, який сповідує «Шахтар»: ми багато комбінуємо, тримаємо м’яч унизу, граємо через пас… На такому газоні складно продемонструвати свої якості. У кожному поєдинку наша команда намагається грати на найвищому рівні, зі стовідсотковою концентрацією. Проте буває, дещо втрачаємо пильність, утомлюємось фізично, і тоді виходять такі матчі. Без цього футбол неможливий. Однак слід віддати належне всій нашій команді, адже ми грали до кінця й зробили результат.

– Ти сьогодні забив свої 17-й і 18-й м’ячі в УПЛ. Якою є планка на сезон?
– Мені подобається кількість голів, яку я вже забив цього сезону, але передусім я щасливий допомогти «Шахтарю». Те, що ми перемогли, – найважливіше.

– На трибунах був присутній головний тренер «Вольфсбурга». Чи знали ви до гри про те, що він спостерігатиме за поєдинком?
– Не знав і особисто не думав про «Вольфсбург» та про наступний матч. Ми були зосереджені на «Колосі». Не уявляю навіть, яку інформацію міг отримати тренер німецької команди. За сьогоднішньою грою йому буде складно робити висновки.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Ключка
какой не есть клуб-он наш и мы его любим..а предателей не любят везде..даже в в штабе противника,придавший раз-придаст и второй...
Владимир Ключка
плохому танцору и яйца помеха-так и тебе.. играть надо и не ныть. а техничным ты никогда и не был.. так что помолчи уже,горе-футболист-предатель-лгун.
Юрий Карпенко
И в Португалии газон плохой был когда вы три пропустили и в Полтаве тоже, вот беда у Шахтера все приходится на каких то огородах играть
Владимир Ключка
нет.. батенька..это не просто переход.. его, козла, спрашивал и тренер команды и президент о слухах о переходе.он отвечал это токо слухи и он предан Динамо и не пейдёт в шахтер.. так что не надо его защищать-он лгун первой степени и подлый человек,раз лгун..