Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Спортивна гімнастика
| Оновлено 08 березня 2020, 20:27
1177
0

Верняєв став другим на етапі Кубка світу з багатоборства в США

Українець став другим на своєму першому міжнародному старті сезону, поступившись Сему Мікулаку

| Оновлено 08 березня 2020, 20:27
1177
0
Верняєв став другим на етапі Кубка світу з багатоборства в США

У суботу, 7-го березня, в американському місті Мілуокі пройшов перший етап Кубка світу з багатоборства. У чоловічих змаганнях перемогу здобув американець Сем Мікулак з сумою 85,332. На другому місці Олег Верняєв - 83,064. На третьому британець Джеймс Холл з сумою 82,999. Повні результати можна подивитися тут.

Почав змагання Олег дуже впевнено з вправи на коні, де набрав 14,533 при базі 6,5 бала. З помітних помарок - велике розведення ніг на одному з кіл, але в цілому дуже добре виконав комбінацію.

На кільцях вдалося виконати програму досить чисто - 14,133 (5,7).

Після успішного виконання опорного стрибка, за який він отримав 14,800 (5,6), йому вдалося зміцнити лідерство і потроху відриватися від головних конкурентів.

А ось на своєму коронному виді, на паралельних брусах, у Олега, на жаль, сталося прикре падіння, він трохи ближче підпустив американця Сема Мікулака. Далі для перемоги помилятися не можна було.

Однак, далі йшла перекладина. Ті, хто довго стежать за виступами Олега, знають, що на турніку в українця часто трапляються проблеми, і не завжди вдається показати свій максимум. Цей раз не став винятком. За свою вправу він набрав 12,866 при базі 5,2 і перед останнім видом опустився з першого місця на проміжне третє, пропустивши вперед себе Джеймса Холла з Великобританії і Сема Мікулака з США.

Закінчував Олег, як і Сем Мікулак, вільними вправами, а Джеймс Холл на перекладині. Знову Олег допускає падіння, що фактично для нього означало, що перемоги сьогодні не варто чекати, хіба, що при великих втратах конкурентів. Хол падає з поперечини, а Мікулак виконує вільні досить добре. Перемога за Мікулаком, а Олег стає другим, програвши йому трохи більше двох балів, тобто це практично вартість двох падінь. На третьому британець - Джеймс Холл.

Якщо враховувати, що це було його перше багатоборство в сезоні і до того ж на іншому континенті, то старт пройшов цілком непогано, але зрозуміло, що Олег завжди ставить перед собою максимальні завдання. Вже зовсім скоро, 21-го березня, в Штутгарті йому доведеться брати участь у другому етапі, і будемо сподіватися, що йому вдасться поліпшити свій результат.

Серед дівчат перемогла американка Морган Херд з сумою - 55,832, на другому ще одна американка Кейла ДіСелло - 55,132, на третьому японка Хітомі Хатакеда - 53,799.

Для Діани Варінської ці змагання склалися не дуже вдало. Вона допустила два падіння на своєму коронному виді - різновисоких брусах. Решта видів пройшла добре, в підсумку посіла 10-те місце з сумою 50,433. Повні результати жіночих змагань можна подивитися тут.

Найближчим же стартом для інших наших гімнастів стане етап Кубка світу в окремих видах в Баку з 12 по 15 березня, де попередньо заявлені Анастасія Бачинська, Ангеліна і Ігор Радівілови.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Велоспорт. Хуан Педро Лопес виграв Тур Альп
Інші види | 19 квітня 2024, 16:55 0
Велоспорт. Хуан Педро Лопес виграв Тур Альп

На заключному етапі найсильнішим був Орельєн Паре-Пентр

Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані
Теніс | 19 квітня 2024, 22:15 17
Калініна обіграла нейтральну тенісистку на шляху до півфіналу в Руані

Ангеліна у двох сетах виявилася сильнішою за Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.