Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 березня 2020, 00:30
1336
0

Ман Юнайтед - Ман Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи відновить колектив Гвардіоли рівність в принциповому протистоянні?

| Оновлено 08 березня 2020, 00:30
1336
0
Ман Юнайтед - Ман Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Необхідна для підтримки фізичного тонусу гравців у стані стабільності «зимова» пауза наздогнала команди Англійської Прем'єр-ліги лише в той момент року, коли листки календаря вже почали відраховувати весняний період. Матчами 29-го туру національної першості футбол в Англії повертається до свого плавного наближення до кінцівці сезону. Безумовно центральним протистоянням в цей вік-енд стане зустріч між двома «половинами» Манчестера, в якій колективи Оле-Гуннара Сульшера і Хосепа Гвардіоли в черговий раз спробують перефарбувати місто на берегах річки Ірвелл в кольори свого клубу.

Досить несподівано, але саме «Червоні дияволи» в цьому сезоні є лідером в локальному протистоянні, результати якого безпосередньо впливають на стан команд в різних турнірах. Так, не дивлячись на перемогу в матчі-відповіді півфіналу Кубка Англійської ліги, «Юнайтед» були змушені покинути турнір, який «Сіті» в короткостроковій перспективі поклав до себе в підсумковий кошик, обігравши в фіналі «Астон Віллу» (2:1). У той же час, груднева поразка колективу Гвардіоли в чемпіонаті (1:2), стала однією зі складових для формування горезвісного відриву «Ліверпуля» величиною в 22 пункти.

Тобто, у «городян» є достатньо приводів для того, щоб виходити на поле «Олд Траффорд» з думками про перемогу в принциповому протистоянні. «Сіті» зарядився позитивними емоціями за підсумком нещодавньої кубкової гри, зробив черговий крок в сторону фіналу Кубка Англії, а трохи раніше зумів вибудувати якісний фундамент в протистоянні з мадридським «Реалом» в Лізі чемпіонів (2:1). Однак чи вистачить цього для подолання суперника, що теж набрав хід? «Юнайтед» не програвав з кінця січня, а сумарна гольова статистика від невдачі в грі проти «Бернлі» (0:2) вже дійшла до показника 22:2.

Накладаються на це протистояння і пошкодження гравців «Манчестер Сіті». Травма плеча у Кевіна де Брюйне ризикує залишити бельгійця поза майбутнім поєдинком, при цьому Лерой Сане все ніяк не може дійти робочих кондицій, а Емерік Ляпорт продовжує відновлюватися після травми підколінного сухожилля. Однак навіть настільки іменитий «лазарет» навряд чи стане приводом для жалю з боку головного тренера суперників. Сульшер не може розраховувати на Маркуса Рашфорда і Поля Погба вже тривалий період, а ось можливий пропуск гри з боку Деніела Джеймса, Аарона Ван-Біссаки і Гаррі Магуайра через ушкодження ризикує завдати непоправної шкоди для налагодженого механізму.

Головним арбітром битви за Манчестер призначений арбітр з графства Мерсісайд – Майк Дін. У поточному сезоні він провів вже 21-у гру, в кожній третій з них призначаючи одинадцятиметрові удари. При цьому, ймовірність для гравців отримати вилучення з цим рефері досить низька, а середня кількість попереджень знаходиться на рівні 4,7 за матч. Що за умови фіксації 21 фолу за гру, є досить скромним показником для Англійської Прем'єр-ліги.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Вільямс, Магуайр, Лінделеф, Шоу – Матіч – Мактоміней, Фред – Фернандеш – Мартіаль, Гринвуд.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Менді, Стоунз, Фернандіньо, Вокер – Гюндоган, Родрі, Д. Силва – Б. Силва, Агуеро, Марез.

8 березня, неділя

«Манчестер Юнайтед» — «Манчестер Сіті»
Манчестер. Стадион «Олд Траффорд». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Майк Дін (район Віралл, Англія)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ГРИГОРЧУК: «Буде не дуже скромно, навіть смішно, щоб я оцінював Шахтар»
Футбол | 01 травня 2024, 22:05 0
ГРИГОРЧУК: «Буде не дуже скромно, навіть смішно, щоб я оцінював Шахтар»

Наставник «Чорноморця» прокоментував поразку команди у матчі з «гірниками» (1:2)

Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 01 травня 2024, 00:30 1
Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.