Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 07 березня 2020, 23:30
2842
0

Хьюї Ф'юрі – Павел Соур. Прогноз і анонс на бій

Двоюродний брат Циганського короля вийде на ринг 7 березня в Манчестері

| Оновлено 07 березня 2020, 23:30
2842
0
Хьюї Ф'юрі – Павел Соур. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene

7 березня в Манчестері на Manchester Arena британський суперважковаговик Хьюї Ф'юрі (23–3, 13 КО) з Великобританії проведе 10-раундовий рейтинговий поєдинок проти чеського боксера Павела Соура (11–2, 6 КО).

Бій відбудеться в андеркарді поєдинку британця Скотта Квігга (35–2–2) і Джоно Керролла з Ірландії (17–1–1). 

Дуель Ф'юрі і Соура повинна була відбутися ще 30 листопада в Монако, однак в день бою Ф'юрі знявся через якогось вірусу.

Бекграунд

25-річний британець Хьюї Ф'юрі є двоюрідним братом Циганського короля, Тайсона Ф'юрі, одного з лідерів надважкого дивізіону. У попередньому своєму бою, в кінці серпня 2019 року, Хьюї рішенням суддів зазнав поразки від росіянина Александра Повєткіна, коли сперечувався за титул WBA International. Програвав він і болгарину Кубрату Пулєву в бою-елімінаторі IBF в жовтні 2018 року.

Хьюї раніше був претендентом на титул чемпіона світу в суперважкій вазі, проте поступився Джозефу Паркеру у вересні 2017 року. Його батько і тренер Пітер Ф'юрі впевнений, що Хьюї скоро буде знову битися за титул чемпіона. За словами самого британця, він збирається повернутися в обойму топ-боксерів світу, щоб незабаром спробувати поборотися за чемпіонський пояс.

37-річний чех Павел Соур на заході кар'єри отримав хороший грошовий поєдинок у Великобританії. Перемога над Ф'юрі-молодшим може стати сенсаційною і дати йому можливість ще заробити, але навряд чи це можливо. У послужному списку чеха 11 перемог над маловідомими боксерами і 2 поразки, від Філіпа Хрговіча в 2017 році і Жермейна Франкліна, датована минулим жовтнем.

Цитата перед боєм

Хьюї Ф'юрі: «Я бився однією рукою. В суботу ви побачите зовсім іншого мене. Стилістично я відрізняюся від усіх інших боксерів.

Я ні з ким не боюся битися. Я готовий вийти в ринг з будь-яким суперником. Я єдина людина, здатна себе перемогти. Не буде ніяких виправдань. Всі розмови будуть вести мої кулаки. Я буду переможцем».

Церемонія зважування

Прогноз на бій – дострокова перемога Хьюї Ф'юрі

Букмекери віддають явну перевагу Хьюї Ф'юрі. Він вважається фаворитом з коефіцієнтом 1.01. Боксери абсолютно різного рівня. Якщо Хьюї претендує на статус елітного бійця дивізіону, то Соур задоволений вже тим, що йому вдасться вступити в такому солідному поєдинку. Максимум його зазіхань – вистояти до кінця бою. Але і це навряд чи у нього вийде.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.