Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 07 березня 2020, 21:14
2515
0

Ісраель Адесанья — Йоель Ромеро. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC 248 в Лас-Вегасі

| Оновлено 07 березня 2020, 21:14
2515
0
Ісраель Адесанья — Йоель Ромеро. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Рано-вранці в неділю за центральноєвропейським часом третій номерний турнір UFC у 2020 році прийме «T-Mobile Arena», що в Лас-Вегасі (штат Невада, США). У січні на цій арені відбувся великий турнір UFC 246 з камбеком Конора МакГрегора на чолі, нехай майбутнє шоу UFC 248 має менший ажіотаж, зате його кард включає відразу два титульні бої.

Чемпіон у середній вазі Адесанья в своєму першому захисті битиметься з «Солдатом Бога» Ромеро, який повернеться після двох поспіль поразок.

Адесанья став одним з найкращих бійців 2019 року в світі. Він почав рік з упевненої перемоги за очками над Андерсоном Сільвою в іскрометному поєдинку на UFC 234. Потім на UFC 236 він взяв гору одноголосним рішенням суддів над Келвіном Гастеламом у приголомшливому бою, що принесло нігерійцю пояс тимчасового чемпіона. А на UFC 243 в Австралії він знищив улюбленця тамтешньої публіки Роберта Віттакера, нокаутувавши того у 2-му раунді і перервавши його чемпіонське правління в дивізіоні.

Ромеро 42 роки, і не дивлячись на це, срібний олімпійський призер з вільної боротьби все ще є одним з найкращих. Він програв три зі своїх чотирьох останніх поєдинків. У битві за тимчасовий титул він поступився Віттакеру близьким рішенням в одному з найкращих поєдинків 2017 року. Потім через травму австралійця отримав можливість знову побитися за тимчасове чемпіонство, але перед боєм з Люком Рокхолдом завалив зважування, тому перемога нокаутом над каліфорнійцем не принесла йому ніяких поясів. А вже в наступному бою Ромеро отримав шанс поквитатися з повноцінним чемпіоном Віттакером, але незважаючи на важку згонку ваги, кубинцеві не вдалося вписатися в ліміт 185 фунтів, тому бій для нього носив нетитульний характер. І знову конкурентне 5-раундове протистояння, яке завершилося перемогою Віттакера. А в серпні на UFC 241 Ромеро одноголосним рішенням програв Пауло Кості.

Прогноз на бій

Саме час для Ромеро вдатися до своїх першокласних борцівських навичок. Ромеро відмінно зарекомендував себе в стійці, він надзвичайно небезпечний, коли вибухає, його точний панч може звалити будь-кого, включаючи Адесанью. Але чемпіон - кікбоксер світового рівня. Він дуже технічний і розважливий у стійці. Ромеро за рахунок поєднання тейкдаунів з ударними комбінаціями може сильно попсувати нерви Адесаньї, але той володіє достатнім набором навичок і перевагою в зрості та довжині кінцівок, щоб постійно завдавати кубинцеві болю. Але міцне підборіддя Ромеро повинне довести цей напружений бій до фінальної сирени.

Перемога Адесаньї за очками

Головний кард

Ісраель Адесанья – Йоель Ромеро

Чжан Вейлі – Йоанна Еджейчик

Бенеїл Даріуш – Драккар Клозе

Ніл Магні – Лі Цзинлян

Алекс Олівейра – Макс Гріффін

Попередній кард

Шон О’Меллі – Хосе Альберто Кіньонес

Марк Мадсен – Остін Хаббард

Родолфу Вієйра – Сапарбек Сафаров

Джеральд Миршерт – Дерон Вінн

Ранній попередній кард

Емілі Вітмайр – Польяна Віана

Гіга Чикадзе – Джамалл Еммерс

Данаа Батгерел – Гуїдо Каннетті

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 12
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.