Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
746
1

Деніз ХЕРРМАНН: «Тиша на стадіоні допомогла мені відпрацювати без промахів»

Німецька біатлоністка – про перемогу в спринті при порожніх трибунах

Деніз ХЕРРМАНН: «Тиша на стадіоні допомогла мені відпрацювати без промахів»
Agence Zoom. Деніз Херрманн

Біатлоністка збірної Німеччини Деніз Херрманн прокоментувала перемогу в спринті на сьомому етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.

«Фантастична гонка! Я концентрувалася на стрільбі, що було непросто - сильні пориви вітру ускладнювали завдання і часом можна було розраховувати тільки на удачу. Думаю, тиша на стадіоні допомогла мені сьогодні відпрацювати без промахів (посміхається)!

Так, в Нове-Место завжди вітер, тому на тренуваннях ми багато уваги приділяли стрільбі - потрібно було звикнути до таких умов і підібрати правильне рішення проблеми. На лежці у мене вийшло вчасно зорієнтуватися, а на стійці пощастило - на килимках поруч були спортсменки і, може, послужили для мене щитом проти вітру. Це була на сьогодні головна мета - стріляти чисто! Рада, що мені вдалося!

Про біб лідера я не думаю, але націлена добре провести останній триместр! Може, і вийде піднятися в загальному заліку, але набагато важливіше - в повній мірі використовувати свій потенціал!», - сказав Херрманн.

Нагадаємо, етап Кубка світу в Нове-Мєсто проходить без глядачів. У Чехії коронавірус був підтверджений у трьох осіб, які повернулися в країну з Італії.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василий Будник
Профи не зависит от зрителей, ветра и состояния лыжни.