Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 березня 2020, 19:51
2373
0

Символічна збірна 21-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 05 березня 2020, 19:51
2373
0
Символічна збірна 21-го туру УПЛ
ФК Зоря Луганськ. Богдан Сарнавський

Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками 21-го туру чемпіонату України з футболу.

Воротар:

Богдан Сарнавський («Львів»). Так, команда Сарнавського поступилася «Зорі» з рахунком 0:2. Але якби не голкіпер, у ворота «Львова» цілком могли влетіти 5-6 м'ячів. Сарнавський намертво (!) взяв два пенальті і кілька разів виручив свою команду в безнадійних ситуаціях. Ну а в пропущених голах його провини немає.

Захисники:

Денис Мірошниченко («Олександрія»). Провів непоганий матч проти «Карпат» (4:0), саме після його навісу Сітало забив третій гол «Олександрії».

Денис Попов («Динамо»). Впевнено закрив центр оборони київської команди, не давши «Колосу» створювати небезпечні моменти. Непогано діяв у зв'язці з Шабановим, допоміг своїй команді зіграти «на нуль».

Андрій Гітченко («Десна»). 35-річний захисник в черговий раз довів, що досвід — велике діло. «Олімпік» прагнув взяти хоча б одне очко, але Гітченко стіною встав на шляху атак донецької команди, чим допоміг «Десні» здобути перемогу з рахунком 2:1.

Ісмаїлі («Шахтар). Звично добре зіграв проти «Дніпра-1», часто підключався до атак, постійно тримав у напрузі оборону суперника.

Півзахисники:

Віктор Циганков («Динамо»). Незважаючи на масу критики, яка обрушилася на нього останнім часом, Циганков непогано зіграв з «Колосом» і відзначився відмінним дальнім ударом на 55-й хвилині зустрічі, зробивши рахунок 2:0 на користь киян.

Тайсон («Шахтар»). Красиво, як на тренуванні, забив у ворота «Дніпра-1» на 19-й хвилині зустрічі, зробивши рахунок 3:0 на користь «Шахтаря». До речі, цей гол став для бразильця 50-м у складі донецької команди.

Леван Арвеладзе («Десна»). Здавалося б, штрафний з правого флангу «Олімпіка» на 76-й хвилині матчу не ніс особливої ​​небезпеки. Але Арвеладзе по якійсь хитромудрій траєкторії відправив м'яч під поперечину воріт, обдуривши голкіпера і принісши перемогу своїй команді з рахунком 2:1.

Максим Третьяков («Олександрія»). Третьяков провів відмінний поєдинок проти «Карпат», забивши по голу в кожному з таймів. Зробивши рахунок 2:0 влучним ударом з пенальті на 58-й хвилині зустрічі, Третьяков остаточно поховав надії львів'ян на порятунок. Поєдинок завершився перемогою «Олександрії» з рахунком 4:0.

Нападники:

Владислав Кабаєв («Зоря»). Активно атакував в матчі зі «Львовом», мав кілька хороших моментів, відкрив рахунок на 54-й хвилині поєдинку, пробивши Сарнавського, який спіймав кураж. В цілому, був одним з найбільш яскравих гравців «Зорі» на полі.

Жуніор Мораес («Шахтар»). На подив, Мораес не забив жодного з м'ячів «Шахтаря» у ворота «Дніпра-1» (4:1). Але саме після його удару Адамюк зрізав м'яч у сітку власних воріт, а десятьма хвилинами пізніше Жуніор вдало асистував Тайсону.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.