Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 березня 2020, 10:11
24659
4

Улюбленець вболівальників Шахтаря в 36 років опинився без клубу

Жадсон розірвав контракт з «Корінтіансом»

| Оновлено 04 березня 2020, 10:11
24659
4
Улюбленець вболівальників Шахтаря в 36 років опинився без клубу
ФК Шахтар. Жадсон

36-річний півзахисник Жадсон остаточно оформив розірвання контракту з «Корінтіансом», повідомляє Futebol Interior з посиланням на офіційний бюлетень Конфедерації футболу Бразилії.

Ще на початку року новий головний тренер «Корінтіанса» Тіаго Нуньєс дав зрозуміти, що в майбутньому не бачить досвідченого хавбека в складі команди.

Про те, як складеться кар'єра Жадсона в подальшому поки нічого невідомо, але раніше повідомлялося про інтерес до хавбека з боку «Корітіби».

Нагадаємо, Жадсон є автором першого гола в історії «Донбас Арени», переможного м'яча у фіналі Кубка УЄФА-2009, а також на честь нього закладена спеціальна зірка на алеї слави біля «Донбас Арени».

Оцініть матеріал
(124)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Ник
Такова судьба всех.Нужны пока приносим прибыль.Поэтому те кто позаботился о себе когда был в шоколаде живет не плохо,а кто пробухал и прогулял остался ни с чем.Пример-Пеле и Гарринча.Один успешен,другой умер в бунгало и нашли не сразу.
Юрий Бадеха
Народна команда Бразилии
kerch30
Можна вернуться в футзал
Brian
Пф....тоже мне новость. В 36 лет многие остаються без клуба, ибо в таком возрасте тренеры на возрасных игроков не расчитывают. Это нормальная практика.
Другое дело, как оказывает практика бывшие игроки Динамо и в 30 лет никому не нужны: Ринкон, Гавранчич, Гиоане и ещё бесследно пропавшая дюжина бразильцев, боливийцев и колумбийцев.