Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 04 березня 2020, 09:41
40848
8

5 потенційних суперників Тайсона Ф'юрі

Sport.ua – про можливих суперників британця в першому поєдинку в статусі чемпіона світу WBC

| Оновлено 04 березня 2020, 09:41
40848
8
5 потенційних суперників Тайсона Ф'юрі
Boxing Scene. Тайсон Ф'юрі

Після того, як Тайсон Ф'юрі скинув з насидженого місця Деонтея Уайлдера, всі чекають об'єднавчого бою британця з Ентоні Джошуа. Уже зараз йдуть розмови про те, що між британцями буде 2-3 поєдинки. Але не факт, що саме з Джошуа Ф'юрі проведе перший поєдинок у статусі чемпіона світу.

Sport.ua представляє п'ятірку суперважковаговиків, які могли б стати суперником Ф'юрі в його першому виступі в статусі чемпіона WBC.

Деонтей Вайлдер

Менеджер Вайлдера Шеллі Фінкель та його тренер Джей Діс наполягають на трилогії з британцем. За контрактом на минулий бій у Вайлдера є 30 днів після поразки, щоб активувати пункт про негайний реванш. Правда, в цьому випадку Вайлдеру, як стороні, що програла, доведеться задовольнятися розподілом призового фонду в співвідношенні 60/40 не на свою користь.

Промоутер Ф'юрі Боб Арум вважає, що якщо Деонтей зараз не захоче знову битися з його боксером, то їхній третій бій можна буде провести в 2021 році.

Контрактні зобов'язання роблять Вайлдера серйозним претендентом на те, щоб стати наступним опонентом Тайсона. Але через те, як односторонньо пройшов реванш Ф'юрі з Вайлдером, любителі боксу не особливо горять бажанням бачити трилогію, їх куди більше цікавить битва за безперечну корону хевівейту.

Ентоні Джошуа

Якщо Вайлдер захоче поки залишити в спокої своє суперництво з Ф'юрі, щоб прийти в себе після фіаско, то двері для «Циганського короля» готовий відкрити Джошуа. Двоє британців у битві за всі головні пояси в суперважкій вазі - безпрецедентна подія в історії.

Джошуа в наступному бою зустрінеться з обов'язковим претендентом на його титул IBF Кубратом Пулєвим, після чого на нього буде чекати обов'язковий претендент від WBO Олександр Усик. Однак сутичка за абсолютне чемпіонство може відсунути Усика на другий план, оскільки трилітерні органи майже завжди віддають перевагу об'єднавчим боям.

І команда Джошуа, і команда Ф'юрі висловили зацікавленість у тому, щоб влаштувати цей мегафайт, який могли б прийняти Великобританія, США або Саудівська Аравія.

Ділліан Вайт

Тимчасовому чемпіонові WBC, а отже, обов'язковому претенденту на повноцінний пояс Вайту довелося пропустити вперед себе Ф'юрі, і щоб отримати свій тайтл-шот, йому доведеться почекати аж до наступного року.

Але такий стан справ його не влаштовує, він звернувся до свого промоутера Едді Хірна з проханням відкласти бій Ф'юрі з Джошуа і зробити пропозицію «Циганському королю» про сутичку з ним. Якби в WBC натиснули на нового чемпіона, і у того нічого б не вийшло з двома вищезгаданими хлопцями, то Ф'юрі довелося б проводити обов'язковий захист проти Вайта. І сам він не проти цього.

Відзначимо лише, що у Вайта намічено на 2 травня бій з Олександром Повєткіним.

Джаррел Міллер

Нещодавно Міллер підписав контракт зі «стайнею» Ф'юрі Top Rank і мовником ESPN. Він уже відбув свою 6-місячну дискваліфікацію після низки провалених допінг-тестів, що призвело до його недопуску до бою проти Джошуа 1 червня 2019 року.

Те, що Ф'юрі і Міллер співпрацюють з Top Rank, сильно спрощує проведення їх очної дуелі. Все ще непереможена «Велика дитина» Міллер виглядає непоганим противником для першого захисту Ф'юрі. Американського глядача це точно приверне.

Переможець бою Джойс – Дюбуа

Ще одна цікава опція для Ф'юрі в разі, якщо більш вигідні варіанти не будуть доступні.

11 квітня в Лондоні Джо Джойс і Деніел Дюбуа зійдуться в неймовірно інтригуючому поєдинку за титули чемпіона Європи і Великобританії. Обидва працюють під заступництвом Френка Воррена - промоутера, з яким співпрацює Ф'юрі. І це могло б спростити організацію бою переможця цієї сутички з Ф'юрі.

 

Cергій ЛЕБЕДЄВ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(167)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 23
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
Уже не о чем писать-Уайлдер воспользовался правом реванша- так что нечего и придумывать
генадий павленко
из всего что я прочитал и так как я это понял, то усик ( если победит чиссору, что 50\50), то будет ждать титульного поединка аж до середины 2021 года
Barsa2019
К чему эта статья? Можно было и 20 потенциальных соперников назвать. Бой Уайлдер - Фьюри 3 будет уже летом, тут и к гадалке ходить не надо
mb_cdi
Все эти ребята полноценные тяжеловесы. Усик тут просто пассажир. Его нокаутируют.
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
заберите у Руиса почики и он цыгана на британский флаг порвет...
Vbolivalnyk-Peter
А чого Усика до потенційних суперників не записали? - Чи той пошановувач високих православних духовних матерій - тільки триндіти мастак?