Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 березня 2020, 01:31
3484
0

Символічна збірна 20-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 03 березня 2020, 01:31
3484
0
Символічна збірна 20-го туру УПЛ
СК Дніпро-1. Владислав Супряга

Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками 20-го туру чемпіонату України з футболу.

Воротар:

Заурі Махарадзе («Заря»). Не хочеться применшувати заслуг 21-річного голкіпера «Ворскли» Дмитра Різника, який допоміг своїй команді здобути сенсаційну перемогу над «Шахтарем» (1:0), але без Махарадзе «Зоря» могла і зовсім залишитися без очок. «Олімпік» бив багато і різноманітно — 17 ударів, 5 з них у площину воріт (проти 11/3 у виконанні «Шахтаря»), але так і не зміг пробити Заурі. Луганська команда здобула три очки завдяки впевненій грі голкіпера.

Захисники:

Денис Фаворов («Десна»). Провів якісний матч проти «Маріуполя», чим допоміг своїй команді здобути перемогу з рахунком 4:0. Міг і сам відзначитися забитим голом, але на 87-й хвилині влучив трохи вище поперечини після подачі кутового.

Володимир Чеснаков («Ворскла»). Так, «Шахтар» приїхав до Полтави далеко не основним складом, але поганих гравців у «гірників» немає. Чеснаков впевнено обороняв свої ворота, чим дозволив своїй команді здобути перемогу з рахунком 1:0, а гостям нанести всього три удари в площину воріт за 90+ хвилин гри.

Сергій Логінов («Дніпро-1»). Досвідчений Логінов провів хороший матч проти «Динамо». Так, у київської команди були моменти, але реалізувати вона змогла всього один з них. А потім на поле вийшов Супряга...

Кирило Петров («Колос»). У поєдинку з «Карпатами» (2:1) Петров, який грав на позиції центрального захисника, виконував не тільки оборонні функції, але й успішно атакував, забивши на 42-й хвилині. Гол став переможним для «Колоса».

Півзахисники:

Владислав Кабаєв («Зоря»). Став справжнім героєм поєдинку проти «Олімпіка», забивши єдиний гол на 77-й хвилині матчу. Тим самим гравець приніс своїй команді три очки.

Олександр Скляр («Ворскла»). Виділявся в опорній зоні «Ворскли», виконав багато оборонної роботи і ефективно руйнував атаки «Шахтаря». Більш того, на рахунку Скляра результативна передача на Степанюка, чий гол приніс полтавчанам перемогу над «гірниками» (1:0).

Орест Кузик («Десна»). Провів впевнений поєдинок проти «Маріуполя», був активний. Саме після кутового у виконанні Кузика Тотовицький відкрив рахунок на 12-й хвилині матчу.

Андрій Тотовицький («Десна»). 27-річний екс-футболіст «Шахтаря» швидко освоюється в новому колективі. У поєдинку з «Маріуполем» Тотовицький відзначився дублем, забивши на 12-й і 21- хвилинах і, по суті, знявши питання щодо переможця. «Десна» домоглася комфортної перемоги з рахунком 4:0, а Тотовицький забив перші м'ячі у складі чернігівської команди.

Нападники:

Руслан Степанюк («Ворскла»). Багато років тому Степанюка сватали в харківський «Металіст», але трансфер так і не відбувся. У матчі з «Шахтарем» у нападника «Ворскли» настав справжній зоряний час. Степанюк скористався пасом Скляра і на 30-й хвилині зустрічі вразив ворота «гірників», нехай і не найкрасивішим ударом. Гол став єдиним в матчі, а скромна «Ворскла» несподівано завдала «Шахтарю» першої поразки в чемпіонаті. Втім, полтавчани могли б і не здобути три очки, якби Степанюк не опинився в потрібний час і в потрібному місці.

Владислав Супряга ( «Дніпро-1»). Найкраща заміна поточного чемпіонату України. Вийшовши на 63-й хвилині замість Чичикова за рахунку 1:0 на користь «Динамо», за відведений на полі час Супряга відзначився тричі, принісши впевнену перемогу своїй команді (3:1). Варто зазначити, що контракт Супряги належить саме «Динамо», футболіст захищає кольори «Дніпра-1» на правах оренди.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.