Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 березня 2020, 01:02
4037
0

Джозеф Паркер – Шонделл Терелл Вінтерс. Павук у справі! Прогноз на бій

Цікавий бій за участю Людини-павука відбудеться в ніч на 1 березня в Техасі

| Оновлено 01 березня 2020, 01:02
4037
0
Джозеф Паркер – Шонделл Терелл Вінтерс. Павук у справі! Прогноз на бій
YouTube

В ніч з 29 лютого на 1 березня в американському місті Фріско (штат Техас) відбудеться цікавий бій за участю Людини-Павука.

Екс-чемпіон світу за версією WBO в суперважкій вазі Джозеф Паркер (26–2, 20 КО) з Нової Зеландії проведе бій з американцем Шонделлом Тереллом Вінтерсом (13–2, 12 КО).

До чого тут павук?

У минулому році екс-чемпіон світу вазі Джозеф Паркер потрапив в неприємну і курйозну ситуацію. Планувалося, що в жовтні він битиметься з британцем Дереком Чісорою (на якого ось-ось вийде Олександр Усик), але той поєдинок не відбувся.

Виявилося, що новозеландець знявся з бою через укус павука! В результаті Паркер став жертвою анекдотів і інтернет-мемів про те, що він тепер обов'язково повинен перетворитися на Спайдермена.

Слово Джозефу Паркеру: «Проклятий павук! Розмови про цього павука ніколи не припиняться! Але немає лиха без добра. Було важко. У мене був не найкращий, не найбільш активний рік. Втім, це дозволило мені провести час вдома, поруч з родиною і друзями.

Я зміг все проаналізувати, і ця пауза допомогла мені. Я відчуваю, що в нинішньому році у мене є енергія, яку я бажаю показати. У 2014, 2015 і 2016 роках я бився по 5 разів. У 2017 і 2018 м – по 4 рази. А в 2019 році у мене був всього 1 поєдинок. Моя мета в цьому році – провести 3 боя. Я знову хочу бути активним».

Паркер в останній раз виходив на ринг у червні 2019 року, зумівши достроково розправитися з австралійським суперважковаговиком Алексом Леапаї.

39-річний Шонделл Терелл Вінтерс здобув дві перемоги поспіль. Він запам'ятався шанувальникам боксу, коли минулого вересня сенсаційно виграв технічним нокаутом у непереможеного до того українця Олександра Тесленко (16–1, 12 КО), який представляє нині Канаду.

В останньому на сьогоднішній день бою, який відбувся 23 листопада 2019 року супротивником Шонделла Терелла Вінтерса був Сергій Вервейко, поляк українського походження. Бій завершився на користь Вінтерса технічним нокаутом в 7-му раунді.

Результати зважування

Джозеф Паркер – 111,3 кг. Шонделл Терелл Вінтерс – 94,4 кг.

Прогноз на бій – перемога Паркера за очками.

Звичайно ж, Паркер зобов'язаний перемагати, щоб повернутися в число елітних бійців суперважкого дивізіону. Інакше про нього будуть згадувати тільки як про павука-невдаху. Віковий Вінтерс, який дебютував на профі-рингу в 35 років, цілком може пройти всю дистанцію бою, але перемога за очками йому, схоже, не світить.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 12
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.