Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 29 лютого 2020, 17:54
4122
0

Луїш КАШТРУ: «Шахтар ще не перейшов до вивчення Вольфсбурга»

Команда зараз готується до матчів чемпіонату України

| Оновлено 29 лютого 2020, 17:54
4122
0
Луїш КАШТРУ: «Шахтар ще не перейшов до вивчення Вольфсбурга»
twitter.com/fcshakhtar

«Шахтар» після перемоги в протистоянні з «Бенфікою» вже в 1/8 фіналу Ліги Європи зіграє проти «Вольфсбурга», однак команда поки не приступила до вивчення суперника.

Про «Вовків» розповів тренер Луїш Каштру.

- «Вольфсбург» - команда високого рівня, яка виступає в Бундеслізі, в дуже сильному чемпіонаті. На даний момент суперник на сьомому місці і веде боротьбу за зону Ліги Європи. В останніх 6 матчах у «Вольфсбурга» 5 перемог і 1 нічия. В тактичній схемі 4-3-3 клуб досить сильно проявляє себе в чемпіонаті Німеччини, а в Лізі Європи вийшов з групи з другого місця і в 1/16 фіналу обіграв «Мальме». Ці результати показують їх пріоритет в плей-оф.

- Що буде важливим аспектом в цьому протистоянні?
- Ми ще не перейшли до вивчення «Вольфсбурга». Зовсім недавно тільки грали з «Бенфікою», що забрало у нас весь час. А попереду матчі чемпіонату, і ми вже думаємо про них. Дуже важливо показувати свій футбол, не втрачати власної ДНК, володіти м'ячем і шукати правильні шляхи до воріт суперника, добре реагувати на втрату м'яча, високо пресингувати - все це буде вирішальним. Зазначу також, що у «Вольфсбурга» нападник зростом 197 сантиметрів, який забив 10 м'ячів в Бундеслізі, 2 в Кубку і 2 в Лізі Європи. Команда робить багато подач з флангів. Нам потрібно бути уважними в цьому аспекті. «Вольфсбург» сильний як колектив.

- У березні у «Шахтаря» напружений графік - 7 поєдинків за 3 тижні. Як будете готувати команду?
- Дуже важливо відновлюватися від матчу до матчу. Підготовка буде будуватися більше по відео, ніж в роботі на полі. Ми всі готові до майбутніх складнощів.

- Матч з «Бенфікою» пропустив Коваленко. В якому він стані і коли повернеться на поле?
- Питання знаходиться у веденні медичного департаменту. Сподіваємося на швидкі і хороші новини, тому що Коваленко - важливий гравець для нашої команди.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.