Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 29 лютого 2020, 18:27
1064
0

Players Championship: визначився перший фіналіст

Трамп зіграє у вирішальному поєдинку

| Оновлено 29 лютого 2020, 18:27
1064
0
Players Championship: визначився перший фіналіст

У Саутпорті наближається до завершення Players Championship. 28 лютого було зіграно останній чвертьфінал, а також один з півфінальних поєдинків.

У матчі близьких друзів Шона Мерфі і Марка Аллена боротьби не вийшло. Шон виграв третю очну зустріч з Марком поспіль і довів рахунок в особистих поєдинках до 13-5. Мерфі залишається на 2-му місці в річному рейтингу, Аллен - на 7-му. Нагадаємо, свій попередній матч Марк провів із застудою і загостренням кон'юнктивіту, і в поєдинку з Шоном це позначилося. Аллен програв обидві півсессіі з однаковим рахунком 1:3, зумівши оформити тільки одну півсотенну серію. Англієць же грав впевнено, зробив 4 півсотенних брейка. При цьому один з них, в 69 очок, був крутішим, ніж деякі сенчурі. У підсумку - 6:3, і Мерфі очікує на 43-й півфінал у професійній кар'єрі.
 

 

Увечері став відомий і перший фіналіст. У напруженому поєдинку, який почався з перемоги в першому фреймі Джадда Трампа на останньому чорному, сильнішим виявився діючий чемпіон світу. Стівен Магуайр бився як міг. І, поступаючись 0:3, зумів довести матч до 11-го фрейму. Але не дарма ж Джадд назвав вирішальну партію кращою у своїй кар'єрі! За рахунку 5:5 Стівен оформив серію в 49 очок. Однак коли Трамп отримав свій шанс, він використавав його на всі 100% - брейк в 70 очок вивів його до фіналу. Нагадаємо, в активі Джадда вже є 4 перемоги в рейтингових турнірах протягом сезону. Якщо він візьме 5-й титул, то зрівняється за цим показником зі Стівеном Хендрі, Діном Цзюньхуеєм, Марком Селбі і Ронні О'Салліваном. Відзначимо, що в 11-ти партіях суперники оформили по 4 півсотенних серії, а Трамп до того ж записав на свій рахунок сенчурі в 3-му фреймі. Магуайр залишився на 9-му рядку в річному рейтингу, і йому доведеться серйозно викластися на Відкритому чемпіонаті Гібралтару, щоб випередити Джона Хіггінса і завоювати право виступити на Tour Championship, в якому беруть участь 8 найкращих снукеристів сезону

.

 

У суботу, 29 лютого, пройде півфінальний поєдинок.

1/8 фіналу (24-26 лютого):
Джадд Трамп  – Майкл Холт  – 6:3
Джон Хіггінс  – Грем Дотт  – 6:2
Дін Цзюньхуей  – Стівен Магуайр  – 5:6
Марк Селбі  – Марк Вільямс  – 6:0
Ніл Робертсон  – Джо Перрі  – 4:6
Янь Бінтао  – Кайрен вілсон  – 6:2 
Марк Аллен  – Тепчайя Ун-Нух  – 6:3
Шон Мерфі  – Девід Гілберт  – 6:5 

1/4 финала (26-28 лютого):
Джадд Трамп  – Джон Хіггінс  – 6:3
Стівен Магуайр  – Марк Селбі  – 6:5
Джо Перрі  – Янь Бінтао  – 5:6
Марк Аллен  – Шон Мерфі  – 2:6

1/2 финала (28-29 лютого):
Джадд Трамп  – Стівен Магуайр  – 6:5
Янь Бінтао  – Шон Мерфі  

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.